mary.m
Fanka BB :)
No nie to ja się muszę tutaj odezwać, bo normalnie krew mnie zalewa dosłownie...wy macie do nas pretensje, że nie zostałyście dodane do prywatnego wątku, bo albo się nie wpisałyście na listę do prywatnego (ciężko uwierzyć w to, że można było jej nie zauważyć skoro była wałkowana kilka dni!! i nawet "duchy" się przez to nagle potrafiły ujawnić!) albo byłyście na tyle krótko aktywne, że siłą rzeczy nie zostałyście wprowadzone do grupy prywatnej, ponieważ jej założenie było jasne - są tam osoby, które się udzielają na bieżąco, które znamy i przed którymi możemy się bardziej otworzyć, bo na tym polega grupa zamknięta, a nie tylko na dodawaniu zdjęć brzuszków itp...
Ja osobiście byłam zaskoczona, że nie ma w grupie kilku osób, które były z nami od początku, bo jestem tutaj jedną z "najstarszych" stażem, więc wiem, kto tu wcześniej był, kto ujawnił się w międzyczasie, a kto dopiero jak poszedł temat, że otwieramy prywatny wątek i jeszcze miał czelność napisać, że nas sobie CZYTA, bo nie ma odwagi się ujawnić! to była bezczelność! ale dowiedziałam się później, że nie ma ich, bo się nie wpisały na listę to do kogo pretensje??? Do nas??? No sorry, ale o liście było mówione kilka dni! ...a co do wynoszenia informacji to jedna osoba tu wczoraj pokazała, że faktycznie "nie ma to miejsca" wypisując jeszcze zanim decyzja została podjęta na prywatnym ( bo chcieliśmy żeby wszyscy mieli prawo się wypowiedzieć na ten temat), że nie chcemy "starszych" stażem dziewczyn z ogólnego przyjąć, co jest bzdurą, bo my ten temat poruszamy od kilku dni i okazuje się nawet, że jedna z was ma dostęp do prywatnego wątku od początku i nie napisała tam ani słowa!!! @mary.m czemu nie powiesz, że masz dostęp do prywatnego??? Czemu słowem się nie potrafiłaś odezwać jak dziewczyny Cię wywoływały nie raz żebyś się odezwała??? Pokażmy jak wyglądają realia, a nie tylko punkt widzenia @magdula36 , która zachowała się po prostu skandalicznie i bezczelnie!
Tak to właśnie wygląda...i przestańcie nas obwiniać za swoje niedopatrzenia, bo to bardzo nie fair
Nie za bardzo wiem o co chodzi, nigdy nie dostałam żadnego powiadomienia, wywołania, jak próbowałam kiedyś wejść w forum to nie miałam dostępu, a jak wchodzę w grupy do których należę to nie ma tam Waszej ja naprawdę nie mam i nigdy nie miałam do nikogo żadnych pretensji, bo niby czemu, dla mnie to nie ma znaczenia i było zrozumiałe, że za krótko i za mało się udzielałam. Na ogólnym jest super ❤ i trochę nie rozumiałam tylko wałkowania tego tematu i tych niepotrzebnych nerwów