reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Poszukaj różnych przepisów alaantkoweblw. To przepisy i dla dzieci i dla dorosłych, jeśli mocniej doprawisz. Nie jestem fanem wszystkich, bo niektóre są mocno przekombinowane, ale do wielu wracam z chęcią. Zmieniają myślenie o zdrowym gotowaniu, a przy okazji można poćwiczyć na okres rozszerzania diety ;)
Dzięki mayfly, sprawdzę na pewno 🙂 z kwestii smaku korzystam, z moich wypieków też 😁 lubię też kotlet. tv, dziękuję jeszcze raz

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny witam sie niedzielnie. U nas dolegliwości u Nadi nie ustępują. Nadal ściska nozki i co chwila łapie się za brzuszek mówiąc że ją boli 😥gorączki brak, apetyt jakby mniejszy. Wczoraj ani kaszki na noc ani mleka w nocy nie chciała tylko herbatkę wola. Rano spróbuję pobrać jej mocz i zawiozę do laboratorium i zrobię jej morfologie prywatnie zobaczymy jaki będzie wynik... Martwie się
Mam nadzieje że to chwilowe i szybko przejdzie.
Ja mam USG we wtorek i też mam nadzieję na poznanie płci dziecka. Już powoli się stresuje ....
A dziś u mnie połowa- 20 tc nie wiem kiedy zleciało.

Hej dziewczyny witam sie niedzielnie. U nas dolegliwości u Nadi nie ustępują. Nadal ściska nozki i co chwila łapie się za brzuszek mówiąc że ją boli 😥gorączki brak, apetyt jakby mniejszy. Wczoraj ani kaszki na noc ani mleka w nocy nie chciała tylko herbatkę wola. Rano spróbuję pobrać jej mocz i zawiozę do laboratorium i zrobię jej morfologie prywatnie zobaczymy jaki będzie wynik... Martwie się
Nie wymiotuje i nie ma biegunki? Mówi, że ją boli na dole, czy na górze? Może to faktycznie infekcja dróg moczowych?

Nie wymiotuje i nie ma biegunki? Mówi, że ją boli na dole, czy na górze? Może to faktycznie infekcja dróg moczowych?
Wymiotowala z piątku na sobotę wczorajszej zrobiła 6 kup ale zaczęło się od twardej miała problem żeby zarobić a później normalne. Ściska rączki poniżej pępka i wciąga brzuszek

Mam nadzieje że to chwilowe i szybko przejdzie.
Ja mam USG we wtorek i też mam nadzieję na poznanie płci dziecka. Już powoli się stresuje ....
A dziś u mnie połowa- 20 tc nie wiem kiedy zleciało.
Ja też we wtorek wizyta i też trochę się stresuję ale mniej niż na początku. Zobaczysz że obie będziemy mieć dobre wieści :) u mnie dziś 21+1

Brat mi dziś przywiózł gondole od wózka i to wszystko zaczyna się robić takie rzeczywiste...

Ja też we wtorek wizyta i też trochę się stresuję ale mniej niż na początku. Zobaczysz że obie będziemy mieć dobre wieści :) u mnie dziś 21+1

Brat mi dziś przywiózł gondole od wózka i to wszystko zaczyna się robić takie rzeczywiste...
Do mnie to chyba jeszcze nie dociera.... Dni mi bardzo szybko uciekają... Ja niby większość rzeczy mam po dziewczynach ale jakoś nie wiem... Powoli może od stycznia coś zacznę myśleć

Już 22tc😍
Ja środek 17
U mnie też środek 17 i jak już kiedyś wspominałam, mam wrażenie,że ten kwiecień to za jakieś 5 lat tak mi wolno czas leci.. jednak w pierwszej ciąży do końca pracowałam,więc i dni szybciej mijały a teraz w domu, mimo,że z młodą to ciężko w obecnej sytuacji znaleźć sobie zajęcie jakieś.. może jak mój M.skonczy remonty i przyjdzie czas przeprowadzki to trochę czasu mi ona pochłonie..

reklama
Do góry