reklama
PasiastyOgon
Moderator
Trzymaj się mocno!!!Hej dziewczyny u nas bardzo źle leżymy w szpitalu nikłe szanse na uratowanie ciąży...
Wspieram Was jak tylko się da na odległość!!! Wysyłam dużo dobrej energii/modlitwy/wszystkiego czego potrzebujesz!!!
Marynia88
Moderator
O Jezu - co się dzieje? Kochana jesteśmy tu z Wami. Nie wiem jak do tego podchodzisz ale pomodlę się za Was... Wierzę w to że jednak skoro są szanse, nawet nikłe to da się coś zrobić.Hej dziewczyny u nas bardzo źle leżymy w szpitalu nikłe szanse na uratowanie ciąży...
Kochana trzymaj się tam
Martxx1
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, jestem z Wami całym serduszkiem.Hej dziewczyny u nas bardzo źle leżymy w szpitalu nikłe szanse na uratowanie ciąży...
AttreA
Nikłe ale jednak szanse są i tego się trzymajmy, musi być dobrze, bądź dobrej myśli, my tu wszystkie trzymamy kciuki za wasHej dziewczyny u nas bardzo źle leżymy w szpitalu nikłe szanse na uratowanie ciąży...
wiola1198
Trzymajcie się... Oby wszystko było dobrzeHej dziewczyny u nas bardzo źle leżymy w szpitalu nikłe szanse na uratowanie ciąży...
Marynia88
Moderator
Kochana jesteśmy z Wami całym sercem❤❤❤Trzyma się wszytko na pessarze tylko szew puścił , worek plodowy widać..
Nadziejka2021
Kasiu ja również Was wspieram i trzymam kciuki. Smutno czytać takie wiadomości. Ale tak jak dziewczyny już napisały szanse są zawsze. Trzeba być dobrej myśli bo jednak jest wiele historii które kończą się dobrze mino ze było źle. Najważniejsze ze jesteś w szpitalu pod opieka!!! Trzymaj się i dużo siły dla Was !!!
reklama
Patii_666
Trzymam kciuki kochana aby wszystko było dobrze, a co lekarze mówią. Nie ma. Jakiegoś sposobu na zatrzymanie tego?Trzyma się wszytko na pessarze tylko szew puścił , worek plodowy widać..