reklama
mia05
Fanka BB :)
Chipsy chipsami, ale kto mi powie gdzie ja kupię chrupki Bingo orzechowe? Normalnie pomysłu już nie mam gdzie by mogły być, a tylko na nie mam ochotę
produkują je jeszcze ?
AttreA
Gdzieś to kiedyś widziałam, może w kaufladzie? Ja lubie curlyChipsy chipsami, ale kto mi powie gdzie ja kupię chrupki Bingo orzechowe? Normalnie pomysłu już nie mam gdzie by mogły być, a tylko na nie mam ochotę
G
goscL
Gość
Mmmm moje ulubione, u nas sa w kauflandzie i carrefurzeChipsy chipsami, ale kto mi powie gdzie ja kupię chrupki Bingo orzechowe? Normalnie pomysłu już nie mam gdzie by mogły być, a tylko na nie mam ochotę
mayfly
Łącze się dziś w bólu. Nie mam nawet siły i ochoty leżećTe wszystkie sny o krwi są przez nasze obawy tez takie czasem mam i są bardzo realistyczne... ja dziś za to nie mam siły wogole... boli mnie głowa... i zero motywacji
mayfly
Jak to dobrze, że mi minął wilczy apetyt inaczej nie wchodziła bym w ogóle na to forum wieczoramiTeraz chuchać żeby szybko wystygło Zobacz załącznik 1195052
Wygląda przepięknie, zjadłabym pół blachy
Marynia88
Moderator
Ja tyż Laysy kurki w śmietanie.temat jedzenie czas start ja już mam chipsy na dziś na wieczór
reklama
Marynia88
Moderator
O mniamoTeraz chuchać żeby szybko wystygło Zobacz załącznik 1195052