reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Czytam w necie ze moze tak byc.. Ale powiem Wam ze gdyby nie pomoc rodziny to w takich momentach moje dzieci by byly pozostawione same sobie.. Odcina mnie na moment. Potem znow troche lepiej i tak wkolo

Ciężko oj ciężko znoszę tą 3 ciąże. A to 14 tc dopiero
Ja też. Pierwsza była ok, druga do pracy jeździłam przez 4 miesiące i ciężko mi było dopiero od 8 miesiąca a teraz? Czuje ze żołądek i wątrobę to już mam pod klatka piersiowa i uciskają. Twardy brzuch się robi ale powyżej pępka jak kamień no i mecze się mega szybko.. Mdłości nie chce zapeszać trochę przechodzą ale metaliczny smak w buzi stale mam

reklama
Ja też. Pierwsza była ok, druga do pracy jeździłam przez 4 miesiące i ciężko mi było dopiero od 8 miesiąca a teraz? Czuje ze żołądek i wątrobę to już mam pod klatka piersiowa i uciskają. Twardy brzuch się robi ale powyżej pępka jak kamień no i mecze się mega szybko.. Mdłości nie chce zapeszać trochę przechodzą ale metaliczny smak w buzi stale mam
Mi mdłości tez zaczynaja powoli mijac. Wcześniej mialam niemal cale dnie a teraz tak rzutami i to glownie jak czas na jedzenie. Nie czuje glodu tylko niedobrze mi sie robi

Do góry