reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
No tętno rzeczywiście na girl, ja mam 155 więc też na girl, czuje też po prawej stronie więc też na girl, więc zobaczymy jak te zabobony się sprawdza 🤣🤣🧐
Też wspominałam mojej ginekolog o tym tętnie to powiedziała, że po tym nie da się niestety stwierdzić płci :) ... tak samo wspomniała, że niektóre pacjentki sugerowały, że skoro mają zgagę w ciąży to znaczy , że dziecku pewnie rosną włosy - najlepsze jest to, że moja mama dokładnie to samo mi ostatnio powiedziała :p , ale w ciąży ze mną jej się to sprawdziło bo się urodziłam właśnie ze sterczącymi, czarnymi włosami 😅

Też wspominałam mojej ginekolog o tym tętnie to powiedziała, że po tym nie da się niestety stwierdzić płci :) ... tak samo wspomniała, że niektóre pacjentki sugerowały, że skoro mają zgagę w ciąży to znaczy , że dziecku pewnie rosną włosy - najlepsze jest to, że moja mama dokładnie to samo mi ostatnio powiedziała :p , ale w ciąży ze mną jej się to sprawdziło bo się urodziłam właśnie ze sterczącymi, czarnymi włosami 😅
Też o tym słyszałam o tym że rosną włosy. Mam znajomą u której się to sprawdziło.

No tętno rzeczywiście na girl, ja mam 155 więc też na girl, czuje też po prawej stronie więc też na girl, więc zobaczymy jak te zabobony się sprawdza 🤣🤣🧐
tętno 175 na prenatalnych, raczej po lewej stronie, siuski badam jutro :) to jeszcze ph dopasuję, ale u mnie to jakby i chłopiec i dziewczynka :)

reklama
Do góry