aha, nowa jestem :/ zaskoczona jestem i to bardzo.Tak jak napisałam , będziemy sukcesywnie dodawać nowe dziewczyny , kończę już temat.
reklama
PałkaZapałka
Fanka BB :)
A gdzie to się zmienia? W ustawieniach kontakt jakoś?Dziewczyny mam mala radę dodajcie jakis zdjęcie, obrazek avatar profilowy, bo ludzie nie czytaja czasami nickow, ale patrza na zdjęcie.
Widzę ze sa w Kasie z nr w nick, ja tego nie zapamiętam np.który nr pisze a który nie. Do tego ostanio nawal nowych osób i ciężko przez to wyłapać kogoś kto nawet stale pisze bo avatar nic nie mówi.
Wczorajszy wyrok TK, mnie powalił - bo uderzy jak zawsze w najbiedniejszych.
Kolejnym krokiem może być ograniczenie dostępu do badań prenatalnych - lekarze beda się bać ostarżenia o zachęcanie do zabiegu.
Straszne to.
Póki granice są otwarte, te z odłożonymi pieniędzmi na koncie sobie poradzą.
Szykują się strajki, ale co one teraz dadzą ?
Powodzenia na wizytach Trzymam kciuki za Te, które nadal nie znają płci
U nas "raczej chłopak" w USG - ale siusiaka nie widziałam.
I tak jak jedna nie umie sobie poradzic z chłopcem zamiast dziewczynki tak ja juz sobie wkręciłam chłopca i chyba będzie u mnie podobnie ale w odwrotną stronę
W poniedziałek mam wizytę prywatną to może wreszcie tego siurka mi pokaże.
Dziewczyny, które się remontują - jak dajecie radę ? u nas się przeciągną temat, i tak mieszkamy na placu budowy
Kolejnym krokiem może być ograniczenie dostępu do badań prenatalnych - lekarze beda się bać ostarżenia o zachęcanie do zabiegu.
Straszne to.
Póki granice są otwarte, te z odłożonymi pieniędzmi na koncie sobie poradzą.
Szykują się strajki, ale co one teraz dadzą ?
Powodzenia na wizytach Trzymam kciuki za Te, które nadal nie znają płci
U nas "raczej chłopak" w USG - ale siusiaka nie widziałam.
I tak jak jedna nie umie sobie poradzic z chłopcem zamiast dziewczynki tak ja juz sobie wkręciłam chłopca i chyba będzie u mnie podobnie ale w odwrotną stronę
W poniedziałek mam wizytę prywatną to może wreszcie tego siurka mi pokaże.
Dziewczyny, które się remontują - jak dajecie radę ? u nas się przeciągną temat, i tak mieszkamy na placu budowy
Ana874
Trzymam kciuki, będzie dobrze i nie denerwuj sięWitam się z rana ja już od godziny na nogach, dosłać nie idzie... O 9 wyruszamy do Łodzi na prenatalne i już jestem w stresie cała... Tak czekałam a teraz się boję...
Mam nadzieję,że mnie tu nie opuścicie na forum, bo odkąd na nim jestem to jest mi dużo lepiej psychicznie
Życzę Wam wszystkim miłego dnia
mia05
po 35 roku życia refundowane a wcześniej płatne. Trzecie badanie prenatalne jakoś w 32 tyg. (Chyba już nie obowiązkowe ale wskazane) płatne dla wszystkich
lekarz mówił, że jak na tym w 20 tygodniu będzie ok to już się więcej nie zobaczymy, ale ja chyba dla pewności wolałabym w 32 tyg jeszcze zrobić.
I w tym wszystkim, bolli to , ze dbam, badam, biegam po lekarzach itd, a tak patola jak chodzi do ginekologa w ciązy to jest super, pali ,pije i często ma zdrowe dzieci ( to akurat dobrze w tej całej sytuacji)To jest szok ile w Pl trzeba pieniędzy wydać w czasie ciąży plus wyprawka itd
mia05
A gdzie to się zmienia? W ustawieniach kontakt jakoś?
ja kliknęłam na gorze na to kółeczko z pierwsza literka nicka i tam jest edytuj i dodaj zdjęcie
Dziewczyny mam mala radę dodajcie jakis zdjęcie, obrazek avatar profilowy, bo ludzie nie czytaja czasami nickow, ale patrza na zdjęcie.
Widzę ze sa w Kasie z nr w nick, ja tego nie zapamiętam np.który nr pisze a który nie. Do tego ostanio nawal nowych osób i ciężko przez to wyłapać kogoś kto nawet stale pisze bo avatar nic nie mówi.
Bez avatara - ale jak widze zostałam na forum z tylko kilkoma osobami "starymi, które kojarze z piasania - i cała masą nowych.
Zwyczajnie mi przykro
mia05
I w tym wszystkim, bolli to , ze dbam, badam, biegam po lekarzach itd, a tak patola jak chodzi do ginekologa w ciązy to jest super, pali ,pije i często ma zdrowe dzieci ( to akurat dobrze w tej całej sytuacji)
Tak naprawdę nie wiemy czy te dzieci są zdrowe, nawet jeżeli na pozór wyglądają normalnie picie i palenie na pewno w jakiś sposób odbiło się na ich zdrowiu
reklama
Dziewczyny dziś mam wizytę i pewnie dowiem się kto u mnie mieszka nie mogę się doczekać a jednocześnie jestem pełna stresu... Niestety przestała mi odpowiadać formuła tego forum, mam swoje życie, dziecko, męża, ogrom pracy zawodowej przy własnym biznesie i nie jestem w stanie tak aktywnie uczestniczyć jak jest to wymagane. Moje życie nie kręci się wokół forum, raczej stanowi ono dla mnie odskocznię, możliwość doczytania czegoś np. o czym nie wiedziałam lub podzielenia się informacjami ważnymi dla innych. Nie lubię podziałów, nie kręcą mnie rozmowy o polityce czy Covid'owe przepychanki. Życzę Wam aby wszystkie ciąże bezproblemowo i szczęśliwie były donoszone do samego końca, łatwych porodów i zdrowych bobasków