ja tez nie liczę,Szczerze? Nie liczyłabym na to...
jedynie licze że wszystko się dobrze potoczy, pojdę, urodzę i za dwa dni wrocimydo domu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez nie liczę,Szczerze? Nie liczyłabym na to...
jejku, wolałabym srakęDziewczyny,los bywa niesprawiedliwy. Was meczą zaparcia ja siedzę z biegunką.....Co lepsze? Nie wiem tymbardziej ze stoperanu wziąć nie mogę a za chwilę jadę zdjąć zel z paznokci.Będzie wesolo oj bedzie
Ja teżjejku, wolałabym srakę
Ojjjj i ja siemie lniane zaparzonejejku, wolałabym srakę
to jest dopiero wkurzające. Nie dość ze pracujemy to jeszcze teraz trzeba czekać i nikt się martwi co z nami. Ciekawe jak będzie u mnie dalej czy to jakieś wyjątkowe szczęścieZazdroszczę w takim razie... Ja z pracy podlegam pod ZUS w Warszawie i to jeszcze ten najgorszy na Senatorskiej [emoji1751][emoji1751] bez napisania skargi do rzecznika praw obywatelskich nie mam co liczyć na pieniądze wcześniej niż za 3-4 miesiące [emoji17][emoji17]
zachodniopomorskieA skąd jesteś mniej więcej?
Szczególnie jak kibelek dalekojejku, wolałabym srakę