P
pożegnanie
Gość
Slabo , dlatego jestem za zamknięciem.No właśnie nie trzeba, ja sobie czytałam wszystko bez logowania
Ktos chce czytac spoko jest caaaly Internet! Chce tu być = uczestniczy.
Taki mój świat, moje kredki 🖍🖍🖍
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Slabo , dlatego jestem za zamknięciem.No właśnie nie trzeba, ja sobie czytałam wszystko bez logowania
Moja prowadząca jest ze Szwecji a ten od usg prenatalnego jest z Niemiec i tez oboje mówili ze może być i do 3.W Uk do 3.0 chyba nic nie robia
Super kochana! Dzidziolek ❤ rośnie i ma sie świetnie! Ha miesniak będzie przegrywał, tak trzymaj!!!My po USG. Dzidzia książkowo rośnie, oczywiście wypinala dupsko, żebym tylko nie popatrzyła co ma w kroku
Wg wielkości dziecka niby 15tc, ale ogólne USG pokazuje na 14+5. Waży 105g czy to jakoś nie za dużo? Czytałam ile na ten czas powinno mieć dziecko i piszą, że mniej. No, Ale lekarz powiedział, że rozwija się książkowo i Mu wierzę. A co mnie najbardziej ucieszyło , to to że miesniak zmalal z 8cm do 7cm
Ja miewam i w dodatku zdarza mi sie tez w nocy czuć to samo na plecach, w miejscu po wkluciu znieczulenia przy pierwszym cc...Dziewczyny czy Wy też macie problem z zespołem niespokojnych nóg? Mam takie dziwne uczucie mrowienia, kłucia w nogach, ale zdaża się też na ramionach nigdy nie miałam problemu z zasypianiem, a teraz niektóre noce to koszmar
No tak, emocje są ogromne ale teraz już będzie wszystko dobrze ❤Nic nie dałam radę jak powiedział , że skończył to się rozpłakałam i się zhiperwetylowalam że aż wstyd [emoji1751][emoji1751] średni ze mnie Kozak [emoji6].
Ale powiem Wam że szok ile tam kobiet i to młodych [emoji17] jedna wychodzi kolejna wchodzi [emoji29][emoji29]
Z tego wyjdzie rozwódA moze wrzucic obraczke do kreta,i sie zobaczy co z tego wyjdzie?
oj to ja jestem z Wami jakoś od tygodnia - to chyba nie zaliczam się do tych starszych - ale jest szansa jakoś dołączyć bo fajnie tu z WamiSpokojna Twoja rozczochrana [emoji6] listę tworzylysmy i są na niej dziewczyny , które tu się udzielają od dłuższego czasu także " swiezakow" nie będzie [emoji6]
CzekamyDziewczyny wróciłam, droga koszmarna, cały czas mdłości, raz w połowie już w domu leciałam do WC znowu ledwo żyje ale z dzidzią wszystko ok Jutro foty i szczegóły dzisiaj nie dam rady