reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

kurcze to ja mam najwidoczniej szczęście, że mam co wizytę usg 😳😳😊 w pierwszej ciąży chodziłam do lekarza na NFZ i też miałam co miesiąc usg, a pod koniec ciąży to nawet co 2 tygodnie, ale detektora żaden z lekarzy nie używał, a obecny słuchał serduszka dopiero jak teraz byłam na wizycie kontrolnej...powiedzial też, że teraz nie może oszacować wielkości dziecka, a od następnej wizyty będzie już mi podawał wage, bo teraz już się nie mierzy jakiej długości jest maluszek...
Ja również mam USG na każdej wizycie, co nie ukrywam bardzo mnie cieszy 🙂 W pierwszej ciąży też tak miałam. Na początku jest zawsze wywiad, później klasyczne badanie, sprawdzanie wielkości i położenia macicy a później USG. Mam świadomość, że nie ma konieczności wykonywania tego badania na każdej wizycie, ale skoro aparat jest w każdym gabinecie i gin zawsze je robi to super 😊

reklama
nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja to rosnę z dnia na dzień...😱😱😱 dzisiaj jak się zobaczyłam w lustrze to byłam w szoku, że ten brzuszek już jest taki duży 😱😱🙈🙈 chciałam sobie kupić sukienkę na święta, ale no chyba jeszcze się wstrzymam, bo kupię i wyjdzie, że w grudniu się w nią nie zmieszczę 😱😳🙈😂

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1603120552536_6723974945984309635.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1603120552536_6723974945984309635.jpeg
    196,9 KB · Wyświetleń: 117
nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja to rosnę z dnia na dzień...😱😱😱 dzisiaj jak się zobaczyłam w lustrze to byłam w szoku, że ten brzuszek już jest taki duży 😱😱🙈🙈 chciałam sobie kupić sukienkę na święta, ale no chyba jeszcze się wstrzymam, bo kupię i wyjdzie, że w grudniu się w nią nie zmieszczę 😱😳🙈😂
Wow piękny brzuszek 🤍

nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja to rosnę z dnia na dzień...[emoji33][emoji33][emoji33] dzisiaj jak się zobaczyłam w lustrze to byłam w szoku, że ten brzuszek już jest taki duży [emoji33][emoji33][emoji85][emoji85] chciałam sobie kupić sukienkę na święta, ale no chyba jeszcze się wstrzymam, bo kupię i wyjdzie, że w grudniu się w nią nie zmieszczę [emoji33][emoji15][emoji85][emoji23]
CUDOWNY [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Cudo ♥️ już nie mogę się doczekać kiedy mój tak zacznie wyglądać 😁

Pieknie wyglądasz ! Już nie mogę się doczekać jak ja będę miała taki!! :)))

reklama
Do góry