dobrze, że za to Ty jesteś taka delikatna i nikt Ci nie zwraca uwagi na Twoje poglądy i wypowiedzi...co się tak mnie uczepiłaś? Czy ja mówię, że nie jesteś chora? Czy mówię, że sobie to wymyśliłaś? Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to nie moja wina i przestań mnie wreszcie atakować, bo jest tu dużo osób, które uważają jak ją tylko boją się właśnie takiego hejtu ze strony takich jak Ty i dlatego się nie wypowiadają...nie wierzę w to, że covid jest bardziej niebezpieczny od grypy i wierzyć nie będę i tak samo nie będę na forum pisać, że jest inaczej tylko po to żeby inne mnie lubiły i popierały...i tak samo nie będę popierać izolacji, obostrzeń itd, a jak Ci się to nie podoba to omijaj moje wypowiedzi, bo próbujesz tu nastawić innych przeciwko mnie tylko dlatego, że mam swoje poglądy i przytaczanie tekstów, że "kilka osób zwróciło mi uwage" jest bardzo, ale to bardzo niegrzeczne z Twojej strony, bo ja się nie doszukuje gdzie Tobie ktoś zwrócił uwagę albo odpowiedział w niekoniecznie miły sposób...tyle miałam do powiedzenia