reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Jestem z Ostrowa wielkopolskiego , a na prenatalne jadę właśnie do dr Dudarewicza, podobno to cudowny lekarz, tym bardziej tak niecierpliwie czekam na tę wizytę 😌
O kurczę to kawał drogi masz! Ale tak właśnie słyszałam, że pacjentki z całej Polski do niego przyjeżdzają 😊 ja mam szczęście bo do jego gabinetu mam raptem 2 km xD
Byłam już u niego na prenatalnych i byłam zachwycona, świetny fachowiec, wszystko tak pięknie i dokładnie opowiada! No i ma fantastyczny sprzęt - tak jak zazwyczaj nic nie widzę na aparatach do usg to tutaj widziałam wszystko 😊 mam do niego zaufanie w 100% do wszystkiego co mówi. Teraz 16.11 idę do niego na połówkowe i już nie mogę się doczekać 😊
Trzymam kciuki za Twoje prenatalne i czekam na relacje i foteczki 🤩

Lozysko teraz ladnie jest rozwiniete i dba o dziecko,kobiety lapia rozne wirusy i dzieci sa zdrowe.plod juz tez jest ladnie rozwiniety,bedzie dobrze kciuki trzymamy.
A tak na marginesie wiecie kto mogl byc ta osoba chora na weselu?
niestety nie.. 😔 Teraz już się nie dojdzie bo dużo osób rozchorowało się od środy.. Czlowiek nie wierzyl w tą cała koronę, do momentu jak nie doświadczy na swojej skórze, jeszcze mając dziecko w brzuchu.. 😞😞😞 uważajcie na siebie dziewczyny, na prawdę zdala od tłumów w tych ciężkich czasach.. 😞

@M_P_90 - ręce mi opadają. Miałam cały sajgon objawów, mam potwierdzone zakażenie, a Ty mi mówisz, że wierzę w bzdury? A gdzie jest ta bzdura? Dużo dziewczyn w wielu tematach zwracało Ci uwagę, że wyrażasz się dość agresywnie, ale Ty dalej swoje... Przykro to czytać.

@Tulcia - dobrze, że bezobjawowo. Pewnie już tak się utrzyma :)

Niedobrze mi kolejny dzień. Nie mogę dalej jeść i zastanawiam się, ile tego wytrzymam :/
dobrze, że za to Ty jesteś taka delikatna i nikt Ci nie zwraca uwagi na Twoje poglądy i wypowiedzi...co się tak mnie uczepiłaś? Czy ja mówię, że nie jesteś chora? Czy mówię, że sobie to wymyśliłaś? Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to nie moja wina i przestań mnie wreszcie atakować, bo jest tu dużo osób, które uważają jak ją tylko boją się właśnie takiego hejtu ze strony takich jak Ty i dlatego się nie wypowiadają...nie wierzę w to, że covid jest bardziej niebezpieczny od grypy i wierzyć nie będę i tak samo nie będę na forum pisać, że jest inaczej tylko po to żeby inne mnie lubiły i popierały...i tak samo nie będę popierać izolacji, obostrzeń itd, a jak Ci się to nie podoba to omijaj moje wypowiedzi, bo próbujesz tu nastawić innych przeciwko mnie tylko dlatego, że mam swoje poglądy i przytaczanie tekstów, że "kilka osób zwróciło mi uwage" jest bardzo, ale to bardzo niegrzeczne z Twojej strony, bo ja się nie doszukuje gdzie Tobie ktoś zwrócił uwagę albo odpowiedział w niekoniecznie miły sposób...tyle miałam do powiedzenia

dobrze, że za to Ty jesteś taka delikatna i nikt Ci nie zwraca uwagi na Twoje poglądy i wypowiedzi...co się tak mnie uczepiłaś? Czy ja mówię, że nie jesteś chora? Czy mówię, że sobie to wymyśliłaś? Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to nie moja wina i przestań mnie wreszcie atakować, bo jest tu dużo osób, które uważają jak ją tylko boją się właśnie takiego hejtu ze strony takich jak Ty i dlatego się nie wypowiadają...nie wierzę w to, że covid jest bardziej niebezpieczny od grypy i wierzyć nie będę i tak samo nie będę na forum pisać, że jest inaczej tylko po to żeby inne mnie lubiły i popierały...i tak samo nie będę popierać izolacji, obostrzeń itd, a jak Ci się to nie podoba to omijaj moje wypowiedzi, bo próbujesz tu nastawić innych przeciwko mnie tylko dlatego, że mam swoje poglądy i przytaczanie tekstów, że "kilka osób zwróciło mi uwage" jest bardzo, ale to bardzo niegrzeczne z Twojej strony, bo ja się nie doszukuje gdzie Tobie ktoś zwrócił uwagę albo odpowiedział w niekoniecznie miły sposób...tyle miałam do powiedzenia
Może nie jest groźniejszy od grypy, bo grypa jest GROŹNA. Może dać wiele powikłań, m.in. sercowych, tak jak ten wirus daje powikłania oddechowe. Nie życzę nikomu ani grypy, ani koronawirusa i gdyby grypa szalała w Polsce tak, jak covid, również uważałabym na siebie na każdym kroku, izolowała się od tłumów i być może nawet nosiła maseczkę podczas zakupów. I to nie jest kwestia posiadania swojego zdania, czy ogłupienia przez rząd, tylko faktów. Oczywiście, że są lekarze, którzy wypowiadają się inaczej, tak jak strony, na których piszą, że szczepienia powodują wady rozwojowe a wit. C leczy nowotwory. Mam nadzieję, że "koronasceptycy" mają przynajmniej na tyle przyzwoitości, żeby izolować się od społeczeństwa, jeśli zachorują i nie narażać na zachorowanie starszych, czy ciężarnych. Wyraziłam swoje zdanie, pozdrawiam ;)

reklama
@M_P_90 i oczywiście gratuluję dziewczynki! Też bym chyba chciała dziewczynkę... dowiemy się może w poniedziałek.
Poglądy poglądami, ale jesteśmy tu w innym celu- żeby się wspierać całą ciążę i cieszyć swoimi radościami ;) nie chcę patrzeć na żadną z Was przez pryzmat poglądów, tylko tego, w czym razem "siedzimy"😅

Do góry