reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja mam podobne odczucia od kilku dni z tym że u mnie dziś 16+4. Wczoraj nawet widzialam jak mi się podbrzusze wessało 🙃. Ruchów jako takich jeszcze nie czuję. Zauważyłam jednak że brzuch zaczął rosnąć mi do przodu a nie po bokach. Ale to opisałam 🤣🤣🤣🤣🤣

No mój nadal na boki,😂
No właśnie się zastanawiam, czy to już możliwe, a porównania nie mam🤷‍♀️ przerolowało to może też za mocne stwierdzenie ale jakis taki wewnętrzny obrót czułam? Nie wiem jak to opisać 🙈

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie! Z dziadzią wszystko super, wyniki moczu i morfologii w porządku 😊. Lekarz zrobił mi USG prenatalne i pokazywał mi po kolei i rączki i główkę i nóżki, aż miałam szklane oczy 🥰 i pod koniec powiedział , że on widzi tutaj dziewczynkę!! 🥰🥰🥰 Jestem taka szczęśliwa, że wszystko dobrze bo najgorsze to czekać te trzy tygodnie na wizytę 😜😊

Czytam i czytam wnikliwie Wasze wpisy bo podczas dnia nie bylo czasu a zapomnialam powiedziec. Odebralam Pappa. W wielkim skrocie ryzyko niskie. Trisomia 21 1 do 5665:) reszta ryzyko jeszcze mniejsze.
Patrz ja tez mialam taki wynik na trisomie 21 jakos 1-5560 taki sam wiek 36 lat pewnie nasze wyniki porownywane z innymi 36 latkami heh[GROUP=][/GROUP]

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie! Z dziadzią wszystko super, wyniki moczu i morfologii w porządku 😊. Lekarz zrobił mi USG prenatalne i pokazywał mi po kolei i rączki i główkę i nóżki, aż miałam szklane oczy 🥰 i pod koniec powiedział , że on widzi tutaj dziewczynkę!! 🥰🥰🥰 Jestem taka szczęśliwa, że wszystko dobrze bo najgorsze to czekać te trzy tygodnie na wizytę 😜😊
a gdzie zdjęcie tej cudnej dziewczynki? 🤔🤔🤔 ostatnio nikt zdjęcia nie wrzuca 😔

Do góry