reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Znowu sie obudzilam przez siku🤦 i nadrabialam forumowe zaleglosci. Mam pytanie- czy przy okazji badan polowkowych bedziecie tez robily test potrojny? Czy tez jezeli Pappa np byly ok to juz go nie robicie? Na polowkowe na razie sie nie zapisuje bo pewnie moja gin robi skoro robila prenatalne. Zapytam na wizycie ,(za 2 tygodnie), ale nie wiem co z tym potrojnym.
Nie no to już tylko połówkowe czyli USG. Nawet mi nie proponowali żeby znow Pappa robic.

To będzie pytanie z tych głupich. Czy w teoretycznie 13+5 mogę już czuć Malucha? Położyłam dziś rękę na brzuchu i ma wrażenie, że coś mi się przerolowało pod nią, a teraz czuję takie jakby drapaniewe wzgorek. Trochę nie wiem czy sobie wkręcam, ale wydaje mi się, że to nie flaki..

To będzie pytanie z tych głupich. Czy w teoretycznie 13+5 mogę już czuć Malucha? Położyłam dziś rękę na brzuchu i ma wrażenie, że coś mi się przerolowało pod nią, a teraz czuję takie jakby drapaniewe wzgorek. Trochę nie wiem czy sobie wkręcam, ale wydaje mi się, że to nie flaki..
Ja mam podobne odczucia od kilku dni z tym że u mnie dziś 16+4. Wczoraj nawet widzialam jak mi się podbrzusze wessało 🙃. Ruchów jako takich jeszcze nie czuję. Zauważyłam jednak że brzuch zaczął rosnąć mi do przodu a nie po bokach. Ale to opisałam 🤣🤣🤣🤣🤣

Masz dziś wizytę 🤗😍 Jak fajnie! A tylko zdjęcia spróbuj nie wstawić to będzie zbita pupa 😄
przepraszam bardzo, ale ja z każdej wizyty wstawiam foto, a jak nie miałam zdjęcia to sama wycięłam fragment z filmiku, który nagrałam i zrobiłam z niego zdjęcie 🙈🙈💪🙌😁😊 Ty tu trzymaj kciuki Siostra żeby gwiazda się ujawniła i żebym mogła powiedzieć "a nie mówiłam, że będzie dziewczę!" 😁😁😁😊😍😂

reklama
Weźcie dziewczyny kopnijcie mnie w dupe bo mi się okropnie nic nie chce ☹ wypiłam druga kawę i nic 😴
Zrobiłam rosołek przepyszny jutro z mięska zrobię potrawkę, a zaraz muszę zrobić tortille z kurczakiem bo mój zaraz z pracy wraca a zupa się nie naje.. 😜🤣Kto miał mieć dzisiaj wizytę? Meldować się proszę z chęcią popatrzę na usg bo do mojego Jeszcze prawie miesiąc 😥
ja, ja, ja! O 19:00 wizytuję 😊😁😍

Do góry