reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Przede wszystkim nie mamy takiej wiedzy, jaką mają nauczyciele. Dla nas to czego mamy nauczyć nasze dzieci jest takie oczywiste i często jest nerwowo. Nie mamy wykształcenia pedagogicznego i ja absolutnie nie czuje sie w obowiązku przekazywać córce wiedzy, jaką może zdobyć w szkole. Ja mogę ją uczyć zwykłych podstaw, tyle co czlowiek pamięta, ale co z resztą? Chociażby zwykla integracja w szkole z innymi dziećmi. Dziecko szybciej przyswoi wiedzę wśród innych dzieci, z kimś obcym, bo w domu na to nie ma szans. Tam wiedzą po co idą i muszą wysiedzieć i wysłuchać, zrobić, co do nich należy, a w domu nie oszukujmy sie czują duza swobodę i po prostu naukę mają gleboko w odwłokach ..
Dokładnie tak samo uważam !! Piąteczka [emoji6]

reklama
A mi, że zadzwonią jak będą podwyższone ryzyka i za każdym razem jak dzwoni telefon to mam zawał :D
A mówią żeby w ciąży się nie stresować... tylko jak :D ja zaraz mam tysiąc myśli czy oby na pewno dobrze odczytała wynik, czy go nie zgubili czy może dzwoniła a jakimś cudem nie połączyło... masakra...

A mówią żeby w ciąży się nie stresować... tylko jak :D ja zaraz mam tysiąc myśli czy oby na pewno dobrze odczytała wynik, czy go nie zgubili czy może dzwoniła a jakimś cudem nie połączyło... masakra...
Ja kozak byłam do prenatalnych... Pisałam dziewczynom , że bez sensu się denerwują że ja na luzie i co? I się zemściło na mnie [emoji17][emoji17]

Dzień dobry 🙂
Nadrobione 💪
U mnie ponad 7 kg na minusie, ale wszystkie wyniki mam dobre. O dziwo, bo wyglądam na bardzo przemęczoną i często nie mam siły z łóżka zejść.
Nifty wyszło super, także mam potwierdzenie Pappa i usg. Bardzo się cieszę.
Seks był i to 3 razy 😉🥳😄 magic stick nie uschnie 😂
Młody w szkole, mała je II śniadanie, a mąż wisi na telefonie od rana. Wczoraj się szczepił na grypę i ma stan podgorączkowy. Biedactwo. Jest bliski śmierci 🤭 ale odpowiedzialnie nie pojechał na zebranie.
Wieczorem, o 18 mamy bierzmowanie mojej chrześnicy. Daje się jakieś prezenty? Przelałam jej pewną sumkę, ale myślę, że wypadałoby coś jeszcze dać. Coś adekwatnego. Tylko co?
Potem na 18:45 spotkanie komunijne mojego syna. Ciekawe czy zdążymy?
A to moje drugie śniadanie. Wszystko wg wytycznych z diety a porcja ogromna. Nie wiem czy dam radę 😅
Ja chyba na bierzmowanie dostałam różaniec poświęcony przez papieża Jana Pawła II, do dzisiaj noszę go w torebce :) pachnie różami i przywieziony był z Watykanu :) ...zastanawiam się co dostali moi braci 🤔🤔🤔 ale jakąś lukę w pamięci mam w tej kwestii...może po prostu kupisz taki box z różami? Skoro przelałaś kaskę to może to będzie taki miły akcent? 🤔😊

Ja kozak byłam do prenatalnych... Pisałam dziewczynom , że bez sensu się denerwują że ja na luzie i co? I się zemściło na mnie [emoji17][emoji17]
Absolutnie nie mów tak, że zemscilo sie cokolwiek na Tobie. Bzdura! Jeszcze zobaczysz, że będzie wszystko dobrze i tego masz sie trzymac!

reklama
Do góry