Chichuni
Fanka BB :)
Najlepszy hahahahaHahaahahaahaahha nie zly AS [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepszy hahahahaHahaahahaahaahha nie zly AS [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Uwielbiam ją w czasie takiego odpoczywania, bo czuję się bardzo otulona jest mięciutka, nie robią się żadne odleżyny w niej (jak na razie) i cena mnie przekonała. Stwierdziłam że nawet jak jej nie będę używać do samego spania to może przy karmieniu się przyda.polecasz tą z Biedronki? zastanawiam się nad zakupem, bo nie była droga, więc nawet jak mi nie przypasuje to tak nie bedzie mi szkoda tej kasy
No o tą recenzją mnie przekonałaś do zakupuUwielbiam ją w czasie takiego odpoczywania, bo czuję się bardzo otulona jest mięciutka, nie robią się żadne odleżyny w niej (jak na razie) i cena mnie przekonała. Stwierdziłam że nawet jak jej nie będę używać do samego spania to może przy karmieniu się przyda.
Na razie nie umiem w niej spać czego żałuję, ale może się z czasem na uczęNo o tą recenzją mnie przekonałaś do zakupu
Ja na tą chwilę śpię z jaśkiem między nogamiNa razie nie umiem w niej spać czego żałuję, ale może się z czasem na uczę
myślałam że tylko ja zwracam uwagi na takie szczegółyNie spojrzałam nawet na to
Ja też! Do tego stopnia, że potrafię się obudzić w nocy jak go nie czuje. Mąż się śmieje że zaczynam się poduszkami od niego odgradzaćJa na tą chwilę śpię z jaśkiem między nogami
Kurcze, aż chyba sama dziś wezmę męża w obrotyCzyli maja sposoby na nas
Dokładnie tak. Też poproszę.Mnie też proszę o dodanie na prywatnym będzie zupełnie inaczej a tak to jest jakaś obawa.
mój mąż ma mniejszą ochotę bo lokator w moim brzuchu my przeszkadzaKurcze, aż chyba sama dziś wezmę męża w obroty