mama.Antosia
Fanka BB :)
Mnie także proszę wpisaćProszę mnie Dodać jak coś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie także proszę wpisaćProszę mnie Dodać jak coś
Wiem, że nie może być większe. Tylko mnie ciekawi w jakim wieku - ile dni i tygodni dziecko ma to 84 mmW dniu badania dziecko nie może mieć więcej CRL niż 84mm, spokojnie, nie będzie za duże i wszystkie pomiary pięknie Ci powychodzą. Trzymam kciuki
A mój właśnie powiedział, że skoro teraz lekarki nam pozwoliły, to możemy to robić, dopóki dziecko za bardzo nie urośnie bo wtedy będzie za dużo widziałmój mąż ma mniejszą ochotę bo lokator w moim brzuchu my przeszkadza
Orgazm to najlepszy lek przeciwbólowyHahah moj tez ma dzis sexy time obiecane,ale mnie glowa boli i do tego jakos nie umiem sie skupic,no ale dam jakos rade
Byłam na usg w 12+3 i dziecko miło 73 mm co odpowiadało 13+3 tydz. Pewnie 84mm osiągnie na przełomie 14/15 tyg.Udało mi się umówić na genetyczne do kliniki Zdrovotnia, ale dopiero na tydzień później czyli będę 13+5 z usg. Trochę się obawiam, że za późno. A tę granicę 84mm dziecko powinno osiągnąć kiedy?
Szkoda, że nie szybciej, bo miało być przed wizytą kontrolną, a będzie po. No i też przez to praktycznie miesiąc bez wizyty. Na plus, że idę do kobiety. I że płaci luxmed. Chociaż trochę się bałam, że zapiszę się przypadkiem na jakieś wypiasone 3d i nie będą chcieli zwrócić.
A ja dzis zrobię sałatkę na kolacje i nuggetsy włączę film jakiś i też spędzę wieczór z mezem a potem niech sie dzieje co chceBierz, bierz , A się zdziwia dziś co niektórzy panowie
Kochana plany planami, mam nadzieję, że nie zasnęBierz, bierz , A się zdziwia dziś co niektórzy panowie
No to dziś szybko z forum chyba uciekniemy będzie się działoHahah moj tez ma dzis sexy time obiecane,ale mnie glowa boli i do tego jakos nie umiem sie skupic,no ale dam jakos rade