Czarna 36
Fanka BB :)
ja nie mogłamByłoby bosko a powiedzcie proszę... jak to dzisiaj jest w tych covidowych czasach... można wejść z mężem na badania prenatalne ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie mogłamByłoby bosko a powiedzcie proszę... jak to dzisiaj jest w tych covidowych czasach... można wejść z mężem na badania prenatalne ?
Tak sobie tlumaczę,skoro u mnie tylko osobiście można odebrac. Nic jade jutro....oby wszystko bylo ok.No ale skoro pani doktor osobiście przysyła mi mailowo za moją zgoda to co do tego ma rodo? Może dlatego ona osobiście wysyla a nie ktoś z recepcji.
Masz nasFajnego masz M.☺ eh....moj wciąż u matki, jutro ma mnie odwiedzić, zmecozny bo matka 50 razy wola w nocy i nie daje mu spać, jest opiekunka ale obydwoje juz ledwo zipią, bo 84-latka z waga 104kg wymyslila operację na kolano. Teraz demencja leci na łeb na szyję po tej operacji!!!
Nawet on nie pomyśli o wózku, nic nie wie o dzieckiach...,nawet nie pomyśli, bo albo dzwoni do neurologow, albo leci po coś do apteki, matka dominije ciągle jego życie. On odpowiedzialny jednak, a ja mu mówię że rzadzi nim tak jak chce.
Tak mi sie smętnie zrobiło na noc samej w mieskzaniu. Dobrej nocki dobre Panie
Właśnie myślałam o takiej barierce bo wcześniej spałam na kanapie i krzesłem blokowała by dziecko nie spadłoOstatnio przypadkowo zobaczyłam na necie, ze są jakies barierki ochronne na lozko. Wtedy dziecko mogłoby spac miedzy taka barierka a mama może sie komuś przyda. Ja na początek albo lozeczko dostawne wezme albo sama nie wiem co... pierwszego po miesiacu w jego pokoiku kładliśmy i było ok, ale on ma dość czujny sen, a na razie nie mamy na tyle pokoi, żeby drugiemu zrobić swój... wiec pewnie trochę dłużej będzie musiał z nami zostacLionelo Barierka Ochronna Do Łóżka Eva Szary 2744 - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Lionelo Barierka Ochronna Do Łóżka Eva Szary 2744 – sprawdź opinie i opis produktu. Zobacz inne Akcesoria do mebli dziecięcych, najtańsze i najlepsze oferty.m.ceneo.pl
Bardzo sa fajne,kiedys kupilam uzywana,maly pare razy spadl z lozka albo koldra mu leciala a tak to i ja spokojniej spalam i onWłaśnie myślałam o takiej barierce bo wcześniej spałam na kanapie i krzesłem blokowała by dziecko nie spadło
Fajnego masz M.☺ eh....moj wciąż u matki, jutro ma mnie odwiedzić, zmecozny bo matka 50 razy wola w nocy i nie daje mu spać, jest opiekunka ale obydwoje juz ledwo zipią, bo 84-latka z waga 104kg wymyslila operację na kolano. Teraz demencja leci na łeb na szyję po tej operacji!!!
Nawet on nie pomyśli o wózku, nic nie wie o dzieckiach...,nawet nie pomyśli, bo albo dzwoni do neurologow, albo leci po coś do apteki, matka dominije ciągle jego życie. On odpowiedzialny jednak, a ja mu mówię że rzadzi nim tak jak chce.
Tak mi sie smętnie zrobiło na noc samej w mieskzaniu. Dobrej nocki dobre Panie
dla mnie to moda.....zreszta tyle placic za wozek....moje ksiegowe oko tego w zaden sposob nie chce zaakceptować.Byliśmy w sklepie z wózkami i zdecydowanie nam odradzali cybex i anex. Jest sporo wózków lepiej wykonanych i w podobnej cenie. Te są po prostu świetnie rozreklamowane. Ale oczywiście każdy ma swoje zdanie żeby mi se tu nikt urażony nie poczuł
My po prostu, zrezygnowaliśmy, po tym jak wygląda cybex znajomych po roku... A mała i tak nie była wózkowa i większość na rękach
gorzej jak te siusiaki sie pochowałyhalo no gratulacje 13 tygodni pieknie, odzywaj sie, dziewczynka ❤ tak JEST kobiety góra, będą się lać o tych bobasow z siusiakami
rozmowa sprzed chwili zobacz brzuch ciazowy mi się robi i stoję dumnaJak ja dobrze znam tą "przemoc domową"
O boże znalazłam swój smak... Tego szukałam cały dzień
U mnie podobnie juz myślałam, że coś powoli widać ale brat sprowadził mnie na ziemię
Już kazałam kupić staremu zapasJutro zjem moc mandarynek przez Was