reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Fajnego masz M.☺ eh....moj wciąż u matki, jutro ma mnie odwiedzić, zmecozny bo matka 50 razy wola w nocy i nie daje mu spać, jest opiekunka ale obydwoje juz ledwo zipią, bo 84-latka z waga 104kg wymyslila operację na kolano. Teraz demencja leci na łeb na szyję po tej operacji!!!
Nawet on nie pomyśli o wózku, nic nie wie o dzieckiach...,nawet nie pomyśli, bo albo dzwoni do neurologow, albo leci po coś do apteki, matka dominije ciągle jego życie. On odpowiedzialny jednak, a ja mu mówię że rzadzi nim tak jak chce.
Tak mi sie smętnie zrobiło na noc samej w mieskzaniu. Dobrej nocki dobre Panie 😘😴
Masz nas:)

Ostatnio przypadkowo zobaczyłam na necie, ze są jakies barierki ochronne na lozko. Wtedy dziecko mogłoby spac miedzy taka barierka a mama😉 może sie komuś przyda. Ja na początek albo lozeczko dostawne wezme albo sama nie wiem co... pierwszego po miesiacu w jego pokoiku kładliśmy i było ok, ale on ma dość czujny sen, a na razie nie mamy na tyle pokoi, żeby drugiemu zrobić swój... wiec pewnie trochę dłużej będzie musiał z nami zostac
Właśnie myślałam o takiej barierce bo wcześniej spałam na kanapie i krzesłem blokowała by dziecko nie spadło

Fajnego masz M.☺ eh....moj wciąż u matki, jutro ma mnie odwiedzić, zmecozny bo matka 50 razy wola w nocy i nie daje mu spać, jest opiekunka ale obydwoje juz ledwo zipią, bo 84-latka z waga 104kg wymyslila operację na kolano. Teraz demencja leci na łeb na szyję po tej operacji!!!
Nawet on nie pomyśli o wózku, nic nie wie o dzieckiach...,nawet nie pomyśli, bo albo dzwoni do neurologow, albo leci po coś do apteki, matka dominije ciągle jego życie. On odpowiedzialny jednak, a ja mu mówię że rzadzi nim tak jak chce.
Tak mi sie smętnie zrobiło na noc samej w mieskzaniu. Dobrej nocki dobre Panie 😘😴

Ja od tygodnia też samotna i smętna wieczorami. Trzymaj się ciepło! Jutro polujemy na mandarynki 🧡

Byliśmy w sklepie z wózkami i zdecydowanie nam odradzali cybex i anex. Jest sporo wózków lepiej wykonanych i w podobnej cenie. Te są po prostu świetnie rozreklamowane. Ale oczywiście każdy ma swoje zdanie :) żeby mi se tu nikt urażony nie poczuł :)
My po prostu, zrezygnowaliśmy, po tym jak wygląda cybex znajomych po roku... A mała i tak nie była wózkowa i większość na rękach 🤷‍♀️
dla mnie to moda.....zreszta tyle placic za wozek....moje ksiegowe oko tego w zaden sposob nie chce zaakceptować. 😅

Jak ja dobrze znam tą "przemoc domową" 😂😂😂

O boże znalazłam swój smak... Tego szukałam cały dzień 🙈

U mnie podobnie 🙈 juz myślałam, że coś powoli widać ale brat sprowadził mnie na ziemię 😂
rozmowa sprzed chwili zobacz brzuch ciazowy mi się robi i stoję dumna
a mon maz nie ton twój tłuszczyku on zawsze tam był

reklama
Do góry