reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja na pewno będę chciała wykupić położna w konkretnym szpitalu bo to tez da większa pewność miejsca na poród a nie chce się wtedy stresować i jeździć od spirala do szpitala w nadziei że gdzieś mnie przyjmą.
a masz w ogóle wybraną jakąś polozną? Ja kompletnie nie wiem jak za to zabrac.Tylko mi chodzi o taka polozna co przychodzi po porodzie do domu środowiskowa

reklama
Miałam telefon z rejestracji mojej gin i wiem że Papp-a prawidłowe :) Nie dowiedziałam się nic więcej, a wynik dostanę na kolejnej wizycie, ale w sumie tyle mi wystarczy👍 Oni tam są bardzo ostrożni w związku z Covid i nie za bardzo chcieli żeby przyjeżdżać po wynik. A nie wysyłają. Ale jak Gin kazała przekazać że ok to nie będę drążyć sprawy - jeszcze nic nigdy nie pokręcili, więc chyba mogę się cieszyć🌞

Tak a propo ciuchow z secon handow,kumpela sobie robi wolontariat w Uk w takim sklepie i mi juz kolekcjonuje ciuszki,mowi ze prawei wszystkie z metkami,przewaznie te ciuchy pozniej jada do innych krajow,czesto w Pl widuje ciuchy w ciucholandach np z Atmosphere a to jest firma Primark.W kazdym razie dzis wyslala mi takie zdjatko,mowi ze musiala wziasc bo takie slodkie,dodam ze nie znam plci ale ona strzela w dziewczynke
Zobacz załącznik 1187393
Ale słodkie 😍 takie w stylu royal. Zarzekałam się przy córci, że nie będzie różu, koronek i kwiatków a jak poznałam Newbie i w tym stylu hand made to przepadłam.
Mąż ma nadzieję, że syn teraz będzie właśnie z powodu mojego zakupoholizmu ciuszkowego. Tak sobie żartujemy, że na zawał padnie jak będzie 3 kobieta w domu. Ale mała dama musi mieć przecież w czym przebierać 😏
Syn też ma milion ciuchów i butów 🙈
Ahhh, gdyby były pachnące second handy bez wojowniczek o złote wieszaki..

@nadziejka93 trzymam kciuki. Myślę, że nie będzie problemu 🙂

Mi dali wczoraj jakaś herbatkę. Mówili ze to dobre żeby się dziecko obudziło trochę. Albo chcieli mnie zająć czymś skoro czekałam prawie pół godziny...

Moje wyniki miały być już dzisiaj i guzik. Nic nie dostałam a teraz już późno wiec pomęczę ich jutro rano telefonem.

reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie recept z oznaczeniem C czyli uprawnionych do bezpłatnych lekarstw.
Lekarka nie umie za nic w świecie wystawić lekarstwa luteiny pod język nieodpłatnej oznacza C i jest 100% odpłatność 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️i o co chodzi ktoś miał jakieś doświadczenia i dostał za darmo?

Ja też właśnie dostałam receptę i gin wpisał mi tylko na recepcie C a nie podczas wypisywania i kurde normalnie musiałam płacić za luteinę... A ostatnio wypisywała mi dziewczyna co się uczyła jedno opakowanie luteiny i kurde jutro muszę dzwonić do położnej by mi ta receptę poprawili bo mi na 100% i znów bez C i jak mi babka zaspiewlaa 130zl za opakowanie to podziękowałam... Blister jeszcze jeden mam a nie będę tyle kasy dawała skoro mogę mieć to za darmo

Do góry