reklama
nadziejka93
Fanka BB :)
Tzn chodzę prywatnie do niej, więc miejsce wizyt by mi się nie zmieniło w tym wypadku, tylko później sam poród w innym mieście (miałabym gdzieś 70 km do szpitala do którego ona się przeniosła). Myślę nad ginekologiem który robił mi prenatalne, bardzo rzetelny facet, dokładny, czułam się mega dopieszczona, a on właśnie pracuje w szpitalu który wybrałam. Poleciła mi go też koleżanka położna. Tylko teraz ciekawe czy będzie mnie chciał tak przyjąć w trakcie ciąży? Czy będzie robił jakieś problemySzukałabym nowego lekarza... Jeżdżenie może być wykańczające. A nie szpital, w którym chcesz rodzic ma przychodnie przyszpitalną i prowadzą ciążę?
nadziejka93
Szpital który wybrałam docelowo już i tak jest 50 km od mojego miejsca zamieszkania, a ten do którego ona się przeniosła jest już 70 i ma bardzo średnie opinie. Dlatego się wacham, co z tym zrobić.A ja siedzę w samochodzie pod kościołem
Wyjątkowo dzisiaj ja musiałam zawieźć starszaka na mszę szkolną. Mała śpi w foteliku a mi się siku już chce
@nadziejka93 ja miałam ten sam dylemat w poprzedniej ciąży. Postanowiłam zostać wierna mojemu docentowi. Jeżdżę 40 km na wizyty. Nadmienię, że on pracuje cały czas w tym samym szpitalu, jest to szpital mojego wyboru.
P
pożegnanie
Gość
No level TURBO Mistrz!Zawsze gorzej w nocy bo nie zapalam światła i próbuje się dopatrzeć
Ja ide po ciemaku raz zapalm, raz nie, ale jak nie zapale (łazienka nie ma okna), to uważam ze proces wytarcia byl standardowy, wiec jest OK, w marcu będziemy miały dokrorat!!!
Mama2018mama
A powiedzcie ktora ma chlopca ktora dziewczynke? Bo widze normalnie same dziewczynki
Patii_666
Ojej masakra bardzo Ci wspolczuje mi wyszły pod koniec pierwszej ciąży.. Nie wiedziałam co się dzieje.. Nie mogłam na tyłku siadać.. Ale po porodzie same się wchlonely.. Ale od wtedy nauczyłam się pościerać tylko mokrymi chusteczkami żadnym papierem, przy hemoroidach to zbawienie, i do tej pory tylko ich używam żeby czasem nie wywołać wilka z lasu..,a u mnie się znowu odezwały hemoroidy i teraz nie wiem, czy mogę stosować czopki, czy nie... wizytę u lekarza mam w czwartek dopiero, a krwawię dość mocno, więc chyba jakiś pękł...a już miałam spokój z tym i na nowo się zaczęło
Klaudia91gdansk
Zaangażowana w BB
Cześć , jak tam jest u was z bólami w podbrzuszu od kilku dni mam kłucia aż czuje je czasem w pochwie albo w tyłku Lekarz kazał brać nospe i leżeć jak to u was. U mnie dziś 11t 2d
Czarna 36
Z jednej strony to normalny....Ja mialam wrazenie ze mi brzuch odpadnie.Straszne to bylo.Nic za chwilę mam wizyte bede pytac co to może byc.Ja od wczoraj od 14godz do teraz miałam ból z lewej strony w macicy i okolicy jajnika że wyprostować się nie mogłam ale właśnie mi przeszło Jutro mam wizytę i tez mam nadzieje ze wszystko ok
Myśle że to normalne ,dziecko rośnie ,wszystko się tam rozciąga
Daj znać po wizycie
Czarna 36
Problem w tym ze mnie bolalo cale podbrzuszeMoj lekarz powiedział, że te bole raz z jednej raz z drugiej normalna sprawa
reklama
LaetitiaAinos
Kurczę, to kiepsko. To może jednak lekarz od prenatalnego. Myślę, że Cię przyjmie, bo czemu nie? Poza tym jak porozmawiasz z nim o swojej sytuacji na pewno zrozumie. To też człowiekSzpital który wybrałam docelowo już i tak jest 50 km od mojego miejsca zamieszkania, a ten do którego ona się przeniosła jest już 70 i ma bardzo średnie opinie. Dlatego się wacham, co z tym zrobić.