reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja w 1 ciazy tez tylko usg i teraz chyba tez tak sie skończy... jak widzę ile błędów wychodzi po testach z krwi to naprawdę...
Owszem. Prawda jest taka, że to czysta statystyka. Ja nie zrobiłam tego badania, ponieważ po przegadaniu sprawy z tatusiem doszliśmy do wniosku, że to i tak niczego nie zmieni. Dla mnie życie mojego dziecka to świętość od samego początku. I żebym nie została pochopnie oceniona - nikogo nie oceniam, nie potępiam, ani nie oczekuję żeby ktoś myślał tak jak ja.

reklama
Wiadomo - lekarz powie, żeby zrobić, bo w razie problemów jest kryty od strony prawnej.

Za chwilę po dzieci idę do przedszkola, nie wiem kiedy mi dzień przeleciał. Mało wydajna jestem i odnoszę wrażenie, że marnuję czas. Strasznie mnie to irytuje.

Dziewczyny a jakie ryzyko jest duże a od ilu małe? Są jakieś widełki?, Jezu zapisałam się na badania, a nawet nie całkiem rozumiem o co chodzi 😱😱😱

Dziewczyny wczoraj robiłam usg i test pappa a dziś dzwonią z luxmedu że mam jutro przyjść do lekarza bo są już moje wyniki...... Strasznie się boje, panikuje 😭 na usg wszystko było dobrze, nic mi lekarz nie mówił że będziemy się umawiać na wizyte a krew miała być do 7 dni wynik....
Dorota taka jest procedura oni omawiają wyniki! Przedstawiają co wyszło i muszą powiadomić o możliwości dalszych badań.
Ja na Karowej (to znamy szpital ginekologiczno-polozniczy w Warszawie) musiałam osobiście stawić się po odbiór, mialam nawet wizytę ooo, na konkretną godzinę! Wizyta trwała 3min stałam, nawet nie usiadłam, bo lekarka omówiła to w ten sposób! Zatem szybko zrobili i maja wyniki! Zobaczysz!!!😘👍

reklama
Do góry