Ja też mam termin 28.04Ja jestem na 28.04!
reklama
mam nadzieje, ze na wizycie 12.10 już się dowiem kto tam mieszka! Na zwykłym usg może mi już w końcu powie!ojj to kto wie, czy synuś u Ciebie w brzuszku nie mieszka ja tak przechodziłam ciążę z synem, ale oczywiście mogę się też mylić
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Monia nie wiem jak u Ciebie ale u mnie 15 stopni i pochmurno niestety [emoji17] zmarznąć nie zmarzne raczej bo samochodem jadę ale ludzie mogą się jak ja wariatkę patrzeć [emoji23][emoji23]Kamiśka, jeśli u Ciebie jest taka pogoda jak u mnie to nawet tego nie próbuj bo jeszcze się przeziębisz [emoji846] Mi nawet w mieszkaniu w rajstopach jest zimno [emoji51] Najgorsze zawsze to czekanie... Ale zostały Ci tylko 2 godzinki [emoji4]
Tak swoją droga dziewczyny zastanawiam się gdyby był chłopiec, co do imienia bo mi niestety nic się nie podoba, oprócz Ignasia, ale mój się nie chce zgodzić na Ignacego Myśle czy nie zrobić niespodzianki mojemu i nie zgodzić się na Pawełka. Sam ma tak na drugie i jego ś.p dziadek miał tak na imię i wiem, ze chciałby Pawełka, ale nic nie mówi bo wie, ze mi tak srednio pasuje Może się przekonam. Sama jestem ciekawa kto tam mieszka, bo zdania są podzielone, moja przyszła teściowa mówi, ze chłopak bo promienieje tak samo mówi mój partner, a znowu moja mama, ze dziewczynka bo ona to czuje Ja znowu wydaje mi się, ze zdecydowanie brzydne i przybieram Cera brzydka i szara, a nigdy z tym problemu nie miałam. Sama jestem bardzo ciekawa
Oleczqa002
Ja na mojego też narzekać absolutnie nie mogę jest bardzo przejęty moją ciąża, bardzo dba o mnie (bardziej niż ja o siebie samą ), przejął praktycznie wszystkie obowiązki domowe, łącznie z gotowaniem, mimo że wcześniej od gotowania w 90% byłam ja, a w prezencie kupił nam robota sprzątającego, żeby też odciążył mnie od sprzątania i mycia podłógA u mnie chyba jest na odwrót z mężem. Do męża szybciej dociera ciąża niż do mnie. Nie pozwala mi nawet dźwigać papieru toaletowego jak z nim ide na zakupy
W poprzedniej ciąży był opiekuńczy bardzo, pózniej przejął wszystkie obowiązki w domu bo musialam lezec. Wszyscy go podziwiali a ten obrastał w piórka teraz mimo że jeszcze wszystko robie w domu to co chwile mówi žebym sobie odpoczeła, albo pomaga mi. Najbardziej uwielbiam jak zabiera dwulatka na spacer, bo wtedy mam błogą ciszę. Wczoraj mój Młody przechodził samego siebie a moje nerwy były na skraju... Jak zasnął to miałam aż wyrzuty że tak się wściekam. Za to dzisiaj jest kochany❤
Jak za dużo biorę na siebie to na mnie krzyczy, że mam się położyć i odpocząć, gania mnie żebym wcześnie chodziła spać ale to urocze
Ciekawe jak będzie jak się urodzi nasze maleństwo, bo to pierwsze nasze dzieciątko, także nie mam doświadczenia w tym, ale jestem ciekawa jak się sprawdzi w roli tatusia, choć patrząc na jego charakter myśle, że będzie wspaniałym tatusiem
Oleczqa002
Tak, był już ten tematDziewczyny czy słyszałyście kiedyś o czymś takim jak pH z moczu na chłopca lub dziewczynkę czy któreś się sprawdziło ?
U mnie nie mogę powiedzieć na pewno, ale usg prenatalne wskazuje 90% dziewczynę, a pH mam 5, także na ten moment się zgadza (i oby tak zostało)
Za to moja siostra miała 7-7,5 i urodziła synka wiec u niej się sprawdziło
ja mam pH 6,5 i jak nic nie wiadomo z prenatalnych tak nawet z pH moczuTak, był już ten temat
U mnie nie mogę powiedzieć na pewno, ale usg prenatalne wskazuje 90% dziewczynę, a pH mam 5, także na ten moment się zgadza (i oby tak zostało)
reklama
Ooo super dziękuję za odpowiedź ja mam pH 8 ale mocz badałam w 5 tygodniu ciążyTak, był już ten temat