reklama
AttreA
Fanka BB :)
Witaj, u mnie wg om 10+5 ale u mnie objawów cały zestawTo ja też się przywitam podczytuje już chwilę. Dzisiaj 10+6, termin na 20.04, to moja pierwsza ciąża i też nie mam prawie żadnych objawów poza wzdęciami i czasami mdłościami z głodu, ale to miałam już przed ciążą ;p
Witamy Gratulujemy
A foto bobasa masz ?
Oby szybciutko Ci przeszło i było lepiej
A mam za godzinkę mam powtorke badań krwi, pisała któraś z Was że ma zbyt wysokie TSH, u mnie natomiast bliskie zeru przed ciąża żadnych problemów z tarczycą, mam nadzieję że to przez hormony ciążowe i już się będzie regulować
Załączniki
P
pożegnanie
Gość
Gratulacje ❤!Witajcie Kobietki! Witam się z Warszawy, mam 33 lata i to moja pierwsza ciąża, dziś 13+3, termin mam wg Om 4.04 a wg usg 3.04 zdecydowałam się "objawić" bo wreszcie mam siłę coś napisac, do tej pory byłam biernym acz regularnym obserwatorem Waszych rozmów ja swoją ciąże przechodzę fatalnie, od 7 tygodnia leżę w łóżku bo nie jestem w stanie inaczej funkcjonować, wymioty (a raczej torsje, bo nic prawie nie jem) codziennie do 4 razy, mdłości non stop. Najgorsze jest wychodzenie na badania, wracam jak po drodze krzyżowej, a mąż musi mnie podtrzymywać... To tak w skrócie, pożaliłam się miłego dnia!
Współczuję takich objawów!
P
pożegnanie
Gość
Gratulacje ❤To ja też się przywitam podczytuje już chwilę. Dzisiaj 10+6, termin na 20.04, to moja pierwsza ciąża i też nie mam prawie żadnych objawów poza wzdęciami i czasami mdłościami z głodu, ale to miałam już przed ciążą ;p
O jaki dzisiaj wysyp na dzień dobry
P
pożegnanie
Gość
I tu gratulujemy❤, ale dziś przyrost nowych Mam! .U nas termin na 5.04 jeśli wszystko będzie dobrze witamy ❤❤
Nie wiem czy bym mogła tak obserwować i się nie odzywac, zbyt rozmowna jestem .
P
pożegnanie
Gość
Ide na śniadanie, wspaniała Teściowa dzwoni od 06:30 a to sie wyspalam!!!!!
Myszko
Witamy Cię serdecznie Trzymam kciuki, żeby objawy już ustąpiły. Ja mam dwa lepsze dni pod rząd, ale jeszcze się nie cieszę, bo już tak było, a potem od nowa. Ech... Pewnie u Ciebie dziewczynka będzieWitajcie Kobietki! Witam się z Warszawy, mam 33 lata i to moja pierwsza ciąża, dziś 13+3, termin mam wg Om 4.04 a wg usg 3.04 zdecydowałam się "objawić" bo wreszcie mam siłę coś napisac, do tej pory byłam biernym acz regularnym obserwatorem Waszych rozmów ja swoją ciąże przechodzę fatalnie, od 7 tygodnia leżę w łóżku bo nie jestem w stanie inaczej funkcjonować, wymioty (a raczej torsje, bo nic prawie nie jem) codziennie do 4 razy, mdłości non stop. Najgorsze jest wychodzenie na badania, wracam jak po drodze krzyżowej, a mąż musi mnie podtrzymywać... To tak w skrócie, pożaliłam się miłego dnia!
reklama
maartulka
Dziękuje Jak zapytałam o płeć to Pani stwierdziła, że dziecko leży nie tak i nic nie widać. Moja bliska koleżanka, która rodziła w lutym stwierdziła, że po moim wyglądzie wszystko wskazuje na chłopca z kolei jak zobaczyła, że FHR dziecka to 163 to trochę wskazuje na dziewczynkę bo u niej na grupie wszystkie dziewczynki miały powyżej 155 . Sama bardzo chciałabym dziewczynkę, ale zaakceptuje każdą płeć oby tylko dziecko było zdroweHej ☺ Gratulacje Piękny bobo
U mnie termin na 04.04
A co do płci lekarz nic nie sugerował ?