reklama
Patii_666
Fanka BB :)
Booze a ja dalej nie mogę na warzywa patrzeć, jedynie mi przejdą w mizerii i to musi być z jogurtem i chociaż trochę majonezu bo inaczej blee,Nie mogę jak piszecie o jedzeniu
U mnie tylko buła z masłem i pomidorem wchodzi
Gisiaczek 86
Czemu... Ja 12 lat temu rodziłam w Ustce i wedle innych opinii byłam zadowolona.... Teraz koleżanki rodzily w Słupsku i są zadowoloneGisiaczek, ja pracuję w Słupsku ale rodzić chyba w Koszalinie będę...
Dorota991
Ciąża coraz starsza, więc i objawy słabsze. Pamiętajmy, że w tym wątku juz wyczerpał się limit na złe wiadomości. Zdecydowanie za dużo ich było
To czemu Wasze mamy mają Was? Żałują i dlatego teraz są antydzieciowi? Strasznie to przykre, że niektórzy nie myślą co gadają i mogą tym sprawić ból innej osobie.
Jaguar cześć! Dawno cię nie było, nie uciekaj juz [emoji14] mam wrażenie, że mało nas z tych które były na początku.
Kasia gratulacje bliźniaków, oby wszystko było ok.
Zwolniłam się z pracy i pojechałam pomoc mamie, ale ona już się fajnie ogarnęła. Chyba jakiegoś powera dostała.
Edit a i fajnie by było jakbyście sobie wrzuciły jakieś zdjęcia do profilu czesto nie czytam nicków bo w biegu i nie wiem w sumie o kim czytam, a tak jakby koło nicku wyświetliło się jakieś zdjęcie w kółeczku, to bym kątem oka widziała ;-) oczywiście obojetnie jakie zdjecie, niekoniecznie wasze [emoji14]
Proszę zdjęcie gotowe
Oo ile nowych mam się pojawiło dzień dobry
Wolfgirl
Kiedy to minieBooze a ja dalej nie mogę na warzywa patrzeć, jedynie mi przejdą w mizerii i to musi być z jogurtem i chociaż trochę majonezu bo inaczej blee,
U mnie dziś rowniutkie 10tyg. A tylko rano otwieram oczy i witam się z muszla
Gisiaczek 86
Mam podobnie tylko dziecko mojego partnera mieszka w holandii ta mu nie pozwala się z nim widywać.. Też nie wiemy jak to ugryźćChodzi mi o to, gdzie mogę zakładać sprawe w sądzie w Polsce, jeśli dziecko mieszka w UK, nie mając meldunku w PL.
Czy może to być w miejscu zamieszkania jego ojca, który nie może dogadać się z była o kontakty z dzieckiem, które mu niemożliwia
Chichuni
Te baby czasem mają sieczkę zamiast mózguMam podobnie tylko dziecko mojego partnera mieszka w holandii ta mu nie pozwala się z nim widywać.. Też nie wiemy jak to ugryźć
Wydaje mi się, że tu bez prawnika się nie obejdzie.. lepiej wnosić do sądu jak użerać się z głupim. Nie wygra się z takimi, przewaga liczebna
Gisiaczek 86
No ok ale składac w pl czy w NL.. Dziecko nie ma obywatelstwa.. Jest Polakiem ale meldunku w PL nie ma.. Tylko mój partner ma ja nie wiem. Nerwy mam przez tą babęTe baby czasem mają sieczkę zamiast mózgu
Wydaje mi się, że tu bez prawnika się nie obejdzie.. lepiej wnosić do sądu jak użerać się z głupim. Nie wygra się z takimi, przewaga liczebna
Patii_666
U mnie to samo, nawet nie działa jedzenie na leżąco rano, a u mnie 11+5Kiedy to minie
U mnie dziś rowniutkie 10tyg. A tylko rano otwieram oczy i witam się z muszla
reklama
Patii_666
Ja właśnie też tak patrzę i duzoosób nie kojarzę ale zdjęcia nawet byle jakie to super ułatwienie w zapamietowaniuProszę zdjęcie gotowe
Oo ile nowych mam się pojawiło dzień dobry