reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
34 lata, teraz trzecia ciąża. Mam już córkę 7 i syna 5. Poronień póki co nie miałam.
Wczoraj powiedzieliśmy dzieciom o ciąży. Chciałam czekać do prenatalnego minimum ale musiałam wytłumaczyć dlaczego ostatnio wyglądam jak ciężko chora 🥴🤢bo się zaczynały martwić.

34 lata, teraz trzecia ciąża. Mam już córkę 7 i syna 5. Poronień póki co nie miałam.
Wczoraj powiedzieliśmy dzieciom o ciąży. Chciałam czekać do prenatalnego minimum ale musiałam wytłumaczyć dlaczego ostatnio wyglądam jak ciężko chora 🥴🤢bo się zaczynały martwić.
Moja córka też się martwi, że ostatnio badania często robię i chodzę do lekarza. Ona nigdy nie chciała rodzeństwa i niewiem jak mam jej o tym powiedzieć. Kiedyś mówiła nawet że ucieknie z domu albo zamieszka u babci, jakby się okazało, że będzie rodzeństwo. Więc bardzo się stresuję nadchodzącą rozmową, przez to czuję że nie cieszę się z tej ciąży tak jak powinnam mimo że zawsze chciałam więcej niż jedno dziecko.

Hej dziewczynki 😊 Ja mam dzisiaj pierwsze badanie prenatalne o 16.20 😘 Trzymajcie mocno kciuki! Objawy ciążowe znikome.. mam nadzieje, ze wszystko będzie ok z dzieckiem 😘
Trzymam kciuki! Właśnie czytałam różne artykuły na temat objawow, że sa zmienne i od około 12tyg mozna poczuc sie super i wogole pełnym energii, ja zaczelam 9 tydz i czekam na ta magiczna 12😁

Trzymam kciuki! Właśnie czytałam różne artykuły na temat objawow, że sa zmienne i od około 12tyg mozna poczuc sie super i wogole pełnym energii, ja zaczelam 9 tydz i czekam na ta magiczna 12😁
Dzieki 😘😘 Ja jedynie najgorzej się czułam od 6 do 7 tyg, później zdarzały się dni, gdzie troszkę gorzej, ale tak to szczerze nie czuje żebym była w ciąży 😱 Jedynie mam wrażenie, ze przybieram na wadze i wcale nie promienieje w tej ciąży 😁 już się obawiam, ze będę jak słonica 😅 Ale mam nadzieje, ze szybko zrzucę bo ogólnie przed zajściem w ciąże byłam szczupła, teraz brzuszek już wybija w 12+6 😁

reklama
Do góry