Ile miały wasze dzieci, jak pierwszy raz poszły do przedszkola? Jak miała 3 latka, to stwierdziłam, że jest za malutka i wole jak jeszcze rok będzie ze mną w domu, teraz jako rocznikowo 4 latke zapisałam ja do przedszkola, ale niestety sie nie dostała i szczerze mówiąc trochę sie ucieszyłam, bo jestem strasznie do niej przywiązana
Ale jednak jak wszystkie dzieci do Okoła chodzą do przedszkola, to widzę jak mojej córce jest przykro i mowi, ze też by chciała
Mogłabym spróbować w innej wsi niedaleko mnie, tam dużo miejsc było, ale czy w ogole dostanie się jakby nie było po rozliczeniu roku szkolnego i poza okresem rekrutacji?
Poza tym to apropo snów, to śniło mi się właśnie kilka dni temu, chyba w niedziele, że serduszko przestało bić i nie wiedziałam jak o tym powiedzieć mężowi, bo to on strasznie nalegał na drugie dziecko, jak się obudziłam to chciałam już szybko przekładać wizyte u lekarza, żeby zobaczyć czy wszystko dobrze. Akurat w tamtym okresie tutaj ktoś pisał, że serduszko przestało bić w 9tyg, ja też 9, to aż mnie zmroziło..
A poza tym, to moja córka stwierdziła, że mam za mały brzuch na dzidziusia, i mam dużo jeść. Najlepiej by było jakbym zjadła dużego arbuza. Tak! tak by było najlepiej.
Ahh, te dzieci