Ewelina @
Fanka BB :)
przyda się chyba wszystkim odrobina wiary i nadziei na lepsze jutroDzięki dziewczyny!
Mam ogromną nadzieje, ze znowu się uda niedługo. Życzę Wam powodzenia. ♡
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przyda się chyba wszystkim odrobina wiary i nadziei na lepsze jutroDzięki dziewczyny!
Mam ogromną nadzieje, ze znowu się uda niedługo. Życzę Wam powodzenia. ♡
Trzymam kciuki za nastepny cykl :* nie poddawaj się [emoji173]Hej, ja po USG.
Niestety będę was opuszczać. Nic nie ma we mnie już praktycznie. Organizm sie oczyścił. Z krwi wyszlo, że ciaza musiała się zatrzymać na dosc wczesnym etapie.
Tak myślałam, że tak będzie niestety. Sprawdzimy jeszcze raz krew na wszelki wypadek ale nie ma oznak ciąży nigdzie.
Mogę się starać znowu kiedy chce.
Ale powiedz mi czemu.. Do czego te zastrzyki.. Żadnej zakrzepicy nie mam
No właśnie nie do końca tak jest. Lekarz liczy skończone tygodnie. Czyli jak jesteś 7tydzuen i 1 dzień to masz skończony 7tc i tak też w karcie porodowej będzie wpisane jak urodzisz 38+ileś dni to ci wpiszą 38tydzien a nie 39.Ja liczę tak. Teraz mam 6 tydz 6 dzien.Dla mnie to juz 7 tyd.Jak będzie 7 tyd i np 1 dzień to znaczy ze jestem w trakcie 8 tyg. Jesli gadam głupoty poprawcie mnie proszę
Trzymaj się Kochana i powodzenia w kolejnych staraniach Oby przy kolejnym razie dzidziuś zagnieździł się już na stałeHej, ja po USG.
Niestety będę was opuszczać. Nic nie ma we mnie już praktycznie. Organizm sie oczyścił. Z krwi wyszlo, że ciaza musiała się zatrzymać na dosc wczesnym etapie.
Tak myślałam, że tak będzie niestety. Sprawdzimy jeszcze raz krew na wszelki wypadek ale nie ma oznak ciąży nigdzie.
Współczuję. Trzymam kciuki za następny cykl.Hej, ja po USG.
DziękujęWspółczuję. Trzymam kciuki za następny cykl.
Gosiaczek gratulacje [emoji7]. Super że dziś już było maleństwo.
Acha.. To nie wiedziałam... DziękujęRozrzedzenie krwi. Lepsze ukrwienie macicy . Lepsze przepływy maciczne.
Dziś miałam USGTo jak bez USG lekarz stwierdził, że jest zarodek?
Ojej kochana,przytulam xxHej, ja po USG.