reklama
Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Spokojnie.. Większość objawów podwaja siłę po 7 tyg. Także masz czasTak czytam i czytam. Każdemu coś jest. A mi ostatnio nic... Odrobinę pobolewają piersi, brzuch nie ciągnie, mdłości nie ma. Ale trzymam się myśli, że jeszcze wszystko ruszy. Wg ostatniej miesiączki to dopiero 5+1..
Cześć Dziewczyny czytam Was już przez chwilę i chciałabym się przywitać. U mnie 8+2 już po wizycie u ginekologa i USG. Serducho bije i wszystko dobrze. Samopoczucie raczej kiepskie ciągle i ten spadek energii ale tak miałam też w pierwszej ciąży z synkiem, pierwsze miesiące były ciężkie potem już raczej z górki Dużo zdrówka i siły na kolejne miesiące!!
Wolfgirl
Ja. 3 razy dziennie biorę po 2 nospe+ magnez +duphston+luteinę . I boli cały czas. Beta rośnie. Więc nie wiem co tam się dziejeDokladnie,szczególnie jak ja brzuch boli tak jak mnieCzuję się doslownie jak przy jajeczkowaniu? Czy ktoras z Was ma podobnie?
Ja bardzo zazdroszczę że nie masz objawów, ciesz się tymi chwilamiTak czytam i czytam. Każdemu coś jest. A mi ostatnio nic... Odrobinę pobolewają piersi, brzuch nie ciągnie, mdłości nie ma. Ale trzymam się myśli, że jeszcze wszystko ruszy. Wg ostatniej miesiączki to dopiero 5+1..
Lili90
Moja sobota to dziś sprzątanie tj odkurzanie mycie podłóg , dwa razy spacer z trzylatkiem dobrze chociaż że mam obiad już wczoraj przygotowany, ja mieszkam bliżej gór więc u mnie nawet zbytnio nie było tych upałów. Czekam sobie do tego 9 września by wtedy zobaczyć moja fasolinke, przynajmniej z wami mi tu raźniej
Dorota991
Ja bardzo zazdroszczę że nie masz objawów, ciesz się tymi chwilami
Ja po stracie tak bardzo chce je mieć, choć wiem, że to żaden wyznacznik, tego, że będzie dobrze. Ale narazie jakos idzie sobie wytłumaczyc, że jest wcześnie. Jak nie sama, to mama - "co Ty dziecko znowu pie****" więc leżakuje i korzystam
reklama
Gisiaczek 86
Dlatego internet powinien być zabroniony kobietom w ciąży.. Bo czytają takie rzeczy a potem się denerwują nie potrzebniePowinnas sie cieszyć. Ja jestem spanikowana,a dopiero za tydzien do lekarza. Czytałam wpisy ze brzuch nie powinien w ogole boleć