reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

To co ja mam powiedziec moj syn ma 10 lat hah
Witam w klubie moja młoda też ma 10 lat , między dzieciakami będzie 11 lat różnicy jestem ciekawa jak będzie wyglądała ich relacja :)

Dziewczyny które nie mają objawów cieszcie się zamiast zamartwiać !! Za chwilę wielki bebzon sapanie opuchlizna i cała reszta " sielanki" się zacznie. Zobaczcie jak wtedy będziecie marudzić [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Nie robiła USG stwierdziła że to bez sensu bo i tak nie będzie widać. 1.09 kolejna wizyta
A który masz tydzień? Co wy macie za lekarzy? Mi bez problemu zrobił usg już w 4tc i było widać pęcherzyk w macicy, co było dla mnie bardzo ważną informacją, bo bałam się pozamacicznej ciąży! Musicie wybrać innych lekarzy, bo Ci to jacyś beznadziejni są...

Witam w klubie moja młoda też ma 10 lat , między dzieciakami będzie 11 lat różnicy jestem ciekawa jak będzie wyglądała ich relacja :)
Między mną, a moimi braćmi jest 11lat różnicy i było fajnie :) dużo się nimi opiekowałam, mieliśmy super relacje, bardzo zżyci byli ze mną :D teraz to już ciężej, bo ja 30 lat, a oni po 19 to trochę ciężko znaleźć wspólny język, tymbardziej, że zainteresowania zupełnie inne, ale zżyci nadal jesteśmy :)

Kurcze a u nas jest problem ze nam się z nim dobrze śpi, i ani ja ani narzeczony nie chcemy go jescze przenosić, bo wiemy że to nie wróci już, muszę pomyśleć albo jakoś będziemy w 4spac🤣 może dzidzia będzie grzecznie w dostawce spala, bo on to też był cycoholik cała noc..
Nam też sie super śpi. Uwielbiam nocne przytulasy. Mój partner śpi w drugim pokoju bo łóżko jest dość wąskie a syn mega sie rozpycha. Właśnie On wcale w dostawce nie chciał spac, więc mam nadzieję , że Maluch może polubić i wtedy odzyskamy łóżko. Z drugiej strony jak będzie trzeba to zostanie heh.

O to fajnie ze nie ja jedyna z taka roznica.moja szwagierka ma tak roznice miedzy synami,to starszy ma 19 lat mlodszy 10 i starszy zachowuje sie jak drugi tata,ogoleni fajny kontakt maja,ale starszy sie wyprowadzil i mlody przezywa.w sumie ona mowi ze jakby dwoch jedynakow miala

O to fajnie ze nie ja jedyna z taka roznica.moja szwagierka ma tak roznice miedzy synami,to starszy ma 19 lat mlodszy 10 i starszy zachowuje sie jak drugi tata,ogoleni fajny kontakt maja,ale starszy sie wyprowadzil i mlody przezywa.w sumie ona mowi ze jakby dwoch jedynakow miala
Ja mam liczne rodzeństwo. Mam 29 lat a najmłodsza siostra 15. Powiem Ci że jak miałam 14 lat to fakt, że musialam zajmować się 3 latekiem i noworodkiem mnie dobijał.. mialam malo czasu dla siebie, musialam chodzic z wózkiem po szkole... teraz jest super bo mamy fajny kontakt ale bardzo mi to ciążyło za dzieciaka...

Ja mam liczne rodzeństwo. Mam 29 lat a najmłodsza siostra 15. Powiem Ci że jak miałam 14 lat to fakt, że musialam zajmować się 3 latekiem i noworodkiem mnie dobijał.. mialam malo czasu dla siebie, musialam chodzic z wózkiem po szkole... teraz jest super bo mamy fajny kontakt ale bardzo mi to ciążyło za dzieciaka...
Rozumiem,ja to bede chciala zeby mlody bral aktywny udzial ale nie chce zeby byl za mnie rodzicem,bo on tez ma prawo do swojego zycia,taka teoria zobaczymy jak to wyjdzie;)

reklama
A który masz tydzień? Co wy macie za lekarzy? Mi bez problemu zrobił usg już w 4tc i było widać pęcherzyk w macicy, co było dla mnie bardzo ważną informacją, bo bałam się pozamacicznej ciąży! Musicie wybrać innych lekarzy, bo Ci to jacyś beznadziejni są...
Powiedziała że to że jest pęcherzyk to nic nie znaczy. Bo może okazać się pusty. I najlepiej robić dopiero w 7-9 tyg USG kiedy jest już zarodek i serce.

Do góry