reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ponowiłam dziś test, znowu w nocy,znowu o 3 🙈 teraz już widać bardzo dobrze że jest 🥰 teraz już starczy testów 😁 życzę nam wszystkim udanych ciąży i wspierajmy się tutaj ,bo po to tu jesteśmy 😉

hchyskjok6whd8wy.png
Tez dziś ponowilam test (ten sam co Twój;) ) i jest juz gruba ciemna krecha 🤗 a w czwartek była ledwo ledwo widoczna. Dziś mi wypada termin miesiączki, wiec owulacja chyba dość wcześnie była😉

reklama
Hej!
Jak się czujecie? U mnie zaczynają się lekkie mdłości, na szczęście bez wizyty w toalecie. Nigdy tego nie miałam w poprzednich ciążach. Jak wstanę za szybko to kręci mi się w głowie. Mam mgłę mózgową, zanim do mnie coś dotrze, to mija sporo czasu. Nienawidzę tego. Jestem ogólnie bardzo zmęczona. I się zastanawiam czy to ciąża, czy znowu tsh skoczyło. W tamtym roku czułam się identycznie zanim zaczęłam brac tabletki. Tsh badałam tydzień temu, więc chyba nie powinno być aż takich skoków.

Poza tym spoko ;) Pogoda dzisiaj u nas brzydka, więc chyba zrobimy sobie dzień lenia ;) też się czasami należy Może włącze króla lwa i obejrzę z córka.

U nas będzie prawie 10 lat i 5,5 roku różnicy. Sporo, ale tego już nie zmienię. Młodsza córka jest bardzo opiekuńcza, myślę, że będzie super starszą siostrą :)

Hej, laski! Na jutro mam zaplanowaną wizytę ale chyba niestety będę musiała przełożyć bo leżę rozłożona przeziębieniem. A szkoda, bo jestem ciekawa, co się tam dzieje.

Która jeszcze ma na dniach wizytę?

reklama
Do góry