Mamadwojki91
Zaangażowana w BB
Ja idę spać! Gratuluję wszystkim pozytywnym :* trzymajcie kciuki z rana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha ja też 30 lat, 60,5 kg, 1 dziecko i 173cm wzrostu i też z Poznania jestemJa mam 30 lat, 2 dzieci, 175 wzrostu i 60 kg okolice Poznania.
W końcu nadrobiłam zaległości w czytaniu tylko jakoś czasu brak na napisanie czegokolwiek
Dzisiaj wyjeżdżamy na urlop a gin 27 sierpnia.
Ja w dzień spodziewanej @ miałamHej dziewczyny.. jutro mam termin miesiaczki u zrobilam dzis beta.. 201.
Myslicie ze ok na tak wczesna ciaze? W srode zrobie jeszcze raz
A ilu dniowe masz cykle?Ja w dzień spodziewanej @ miałam
40
Pozniej 110 a wczoraj 230.. także tez niezbyt dużo ale wszyscy mówią ze ważny jest przyrost - a ze jest ponad 100% to Ok
Tak to wyglada... jak zaliczyłam średnia to 28 dni wychodziA ilu dniowe masz cykle?
Ponowiłam dziś test, znowu w nocy,znowu o 3 teraz już widać bardzo dobrze że jest teraz już starczy testów życzę nam wszystkim udanych ciąży i wspierajmy się tutaj ,bo po to tu jesteśmy
Dziękuję i wzajemnieNo i cudnie !!! gratuluje pięknych dwóch kreseczek!!!
Gratuluję pozytywnego testu i również życzę wszystkiego dobregoPonowiłam dziś test, znowu w nocy,znowu o 3 teraz już widać bardzo dobrze że jest teraz już starczy testów życzę nam wszystkim udanych ciąży i wspierajmy się tutaj ,bo po to tu jesteśmy