MoniaJ2424
Fanka BB :)
Ja zmienilam prace przed wirusem więc mam umowę do polowy stycznia. Mam zamiar ukrywać ciążę, listopad/ grudzień na urlop i pomyśle...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc wszystkim, mam nadzieje ze dolacze do Was niebawem. Testuje za tydzien i mam nadzieje, ze w koncu sie uda. Moj cykl w tym miesiacu zwariowal i gdybym nie obserwowala go , to bym przegapila owulke, ale upokowalam. A przynajmniej mam taka nadzieje. Pytanie do Was. Uzywalyscie testow owulacyjnych? Jakie macie do nie podejscie?
Dziewczyny, a jaka macie ogólnie temp ciała?
Oooo mega gratulacje co Cie tak tknelo? Ja za kazdym razem wmawiam sobie objawy, a zastanawiam sie czy przed @ mialyscie jakies? W pierwszej ciazy mialam tak, ze przed okresem jak nigdy nie bolaly mnie piersi(ale okazalo sie ze czesto mam takie cykle, tylko nie zwracalam na to uwagi). W dzien spodziewanej @ kiedy rano wstalam, to mialam tak koszmarny bol piersi, ze pomyslalam-chyba nie misze juz testy robic-tak to jest z tym bolem. A jak to bylo u was z pierwszymi objawami-takimi jeszcze przed @. Cos konkretnego mialo miejsce, ze pomyslalyscie „ocho, bedzie dzidzia”
Ja przestałam mierzyć dwa dni temu, miałam na poziomie 36.6-36.8
U mnie to samo. Czasami zastanawiam się czy rzeczywiście jestem w ciąży. Ale testy ciazowe wychodzą takie, że kreska pojawia się już jak pasek robi się powoli mokry, no i jest ciemniejsza niż testowa.
Co do listy mamusiek, to mogę to zrobić ja, może zrobić to ktoś inny :-) najlepiej myślę żeby założyć osobny watek. Marta, która założyła ten wątek jest nadal z nami?
Mogę spróbować zrobić, jak się uda ;-)Haha to ja mam to samo [emoji23] przez ten brak objawów to też się zastanawiam czy faktycznie jestem w ciąży [emoji2957] ale ja też jak robię test to wynik dwie grube krechy pojawiają się po niecałej minucie, wiec to chyba nie ściema [emoji23]
To jakbyś mogła, to zrobiłabyś taką listę mamusiek plisssss? [emoji120]
Mam nadzieję, że się do was dopiszeMogę spróbować zrobić, jak się uda ;-)
W takim razie dziewczyny proszę na priv termin porodu, wiek, który cykl staran i nie wiem co jeszcze ;-)
W sumie fajnie podejście lekarza, bo jeśli kobieta nie czuje się najlepiej, to nie ma problemu.Dziewczyny ja bardzo bym chciała pójść na l4 tez jak najszybciej mi się kończy umowa w lutym wiec wiem, ze nie wrócę do tego miejsca, ale kompletnie mi nie zalezy. O 5 lat za dużo i tak w tym miejscu [emoji4] Teraz niestety sezon urlopowy, ale tez nie wiem co powie lekarz w czwartek mam wizytę, pewnie będzie chciał dać l4, bo idę prywatnie, a on podobno mówi, ze kobieta w ciąży ma odpoczywac bo to jej czas.