bo ja podałam swoją długość cyklu 34 dni, a ty krótsza długość cyklu26.06, cykle 28-30 dni no to tak wychodzi, że 4+3 ale to nie wiem jakim cudem mamy te same terminy porodu
reklama
magnolia1505
Fanka BB :)
Aaa to stad te różnice ;-) ja ostatni okres miałam 24 czerwca.
Bylam w sklepie. Kupiłam sobie 4 staniki. Szału nie ma, pewnie zaraz się zniszczą, bo z sieciówki, ale potrzebuje coś większego. I tak kupilam rozmiar taki jaki noszę, jeden tylko 70f czyli dwa rozmiary większy, ale nie wygląda źle. Problem mam ze znalezieniem takiego, który by mi odpowiadał. W Polsce kupilam kiedyś i byl super, później kupowałam takie same ale juz tego modelu nie ma.
Bylam w sklepie. Kupiłam sobie 4 staniki. Szału nie ma, pewnie zaraz się zniszczą, bo z sieciówki, ale potrzebuje coś większego. I tak kupilam rozmiar taki jaki noszę, jeden tylko 70f czyli dwa rozmiary większy, ale nie wygląda źle. Problem mam ze znalezieniem takiego, który by mi odpowiadał. W Polsce kupilam kiedyś i byl super, później kupowałam takie same ale juz tego modelu nie ma.
Kingazet92
K
Katijah
Gość
No widać kochana!!!!Już się z Wami witać, czy jeszcze nie zapeszać? Co sądzicie? Dziś 31 dc.
kiedy masz termin @? Mi w 33 dc wyszła mega gruba krecha, byłam dzień przed terminem @. Najlepiej właśnie w dzień @ zrobić test wtedy najwieksza pewnoscJuż się z Wami witać, czy jeszcze nie zapeszać? Co sądzicie? Dziś 31 dc.
Kingazet92
Ciężko powiedzieć, bo zdarzają się też cykle bardzo nieregularne, ale owu na 99% była w sobotę 2 tygodnie temu. Jutro kolejne testy i liczę na to, że do końca tygodnia już się wyjaśni wszystko na 100% i będę mogła się tu rozgościć
koniecznie musisz u nas zostać na stałeCiężko powiedzieć, bo zdarzają się też cykle bardzo nieregularne, ale owu na 99% była w sobotę 2 tygodnie temu. Jutro kolejne testy i liczę na to, że do końca tygodnia już się wyjaśni wszystko na 100% i będę mogła się tu rozgościć
M_P_90
jaguar
Witamy, rozgośc się [emoji57]. Znalazły się mogę soczewki, które zgubiłam w zeszłym tygodniu... Jestem tak roztargniona że wrzucilam je do szafki na buty [emoji33][emoji23]. Max dzis znalazł ha haJuż się z Wami witać, czy jeszcze nie zapeszać? Co sądzicie? Dziś 31 dc.
reklama
jaguar
U mnie też trochę brzucha jest, ale nie jestem pewna czy to od ciąży [emoji23]Kurde dziewczyny, czy wam też już troche widać brzuch??? [emoji33][emoji33][emoji33][emoji15][emoji85]
I tego nie da się wciągnąć, a do tego jest twardy na dole, taki sam miałam w ciąży z synem i widoczny już był w 7-8 tygodniu