K
Katijah
Gość
Ojej super, zawsze mnie fascynowała Islandia. Opowiedz skąd się tam wzięłaś i co porabiasz. Jacy ludzie tam są?Mieszkam na Islandi, tutaj nic nie jest takie jak u nas ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej super, zawsze mnie fascynowała Islandia. Opowiedz skąd się tam wzięłaś i co porabiasz. Jacy ludzie tam są?Mieszkam na Islandi, tutaj nic nie jest takie jak u nas ;-)
Super [emoji7] ja 5 lat swojego życia spędziłam w Norwegii, kocham ten kraj i zawsze będę mieć do niego sentyment, tam urodziłam swoje pierwsze dziecko, pierwsze kroki w dorosłość stawiała właśnie w Norwegii.Mieszkam na Islandi, tutaj nic nie jest takie jak u nas ;-)
O proszę. Ja też 5 lat spędziłam w Irlandii i tam rodziłam pierwsze dziecko, uwielbiam ten kraj i ludzi. Wróciłam, bo mąż chciał a teraz żałuję....Super [emoji7] ja 5 lat swojego życia spędziłam w Norwegii, kocham ten kraj i zawsze będę mieć do niego sentyment, tam urodziłam swoje pierwsze dziecko, pierwsze kroki w dorosłość stawiała właśnie w Norwegii.
A długo już w Polsce?My nie żałujemy powrotu, ale bardzo tęsknimy. Brakuje mi tego luzu psychicznego jaki tam miałam, mam wrażenie, że tam się żyło wolniej. Dzień trwał i trwał, wszystko na spokojnie. U nas w Polsce to jest taki pęd, że szok[emoji2356]
Ojej super, zawsze mnie fascynowała Islandia. Opowiedz skąd się tam wzięłaś i co porabiasz. Jacy ludzie tam są?
Super [emoji7] ja 5 lat swojego życia spędziłam w Norwegii, kocham ten kraj i zawsze będę mieć do niego sentyment, tam urodziłam swoje pierwsze dziecko, pierwsze kroki w dorosłość stawiała właśnie w Norwegii.
Co to samopoczucia. Fizycznie jest ok, natomiast psychicznie masakra. Wczoraj leżąc myślałam, że wybuchne płaczem. Ogarnął mnie jakiś strach, smutek i same głupie myśli. Z natury jestem pesymistka i już mam w głowie myśli, że mój mąż niedługo umrze, a ja zostanę sama z trójką dzieci [emoji2356] wiem głupie.
Dziewczyny chciałam się z wami pożegnać. Mam wynik bety. 0,23 . Także życzę wam wszystkim pozytywnych testów i ślicznych bobaskow w kwietniu. Trzymajcie się .
Oj przykro mi na kiedy mialas termin miesiączki?Dziewczyny chciałam się z wami pożegnać. Mam wynik bety. 0,23 . Także życzę wam wszystkim pozytywnych testów i ślicznych bobaskow w kwietniu. Trzymajcie się .