reklama
K
Katijah
Gość
WidzęTutaj suchy Zobacz załącznik 1149835
K
Katijah
Gość
Będę zaglądać jutroWidać kreskę [emoji4] ja testuje jutro rano. Zobaczymy czy kreska będzie mocniejsza.
magnolia1505
Fanka BB :)
Jest wyraźniejsza niż ta z wczoraj?Miałam jeszcze dwa testy. Jeden zrobiłam teraz, a drugi zrobię jutro rano, wtedy wynik będzie bardziej oczywisty. Na chwilę obecną to pół na pół.Zobacz załącznik 1149935
magnolia1505
Nutka jak tam? :-) ja robiłam drugi test, innej firmy. Kreska jest, ale ciężko powiedzieć czy ciemniejsza od wczorajszej. Kupilam od razu dwa opakowania (razem 4 testy), będę testować codziennie i wtedy będę miała jakieś porównanie.
Dzisiejsza noc była okropna. Nie mogłam zasnąć, budziłam się w nocy, zupełnie jak nie ja. Zazwyczaj wystarczy, że przyłożę głowę do poduszki i odlatuje. Mąż i dziecko też mieli problemy. Może pełnia była?
Dzisiejsza noc była okropna. Nie mogłam zasnąć, budziłam się w nocy, zupełnie jak nie ja. Zazwyczaj wystarczy, że przyłożę głowę do poduszki i odlatuje. Mąż i dziecko też mieli problemy. Może pełnia była?
K
Katijah
Gość
WidzęMiałam jeszcze dwa testy. Jeden zrobiłam teraz, a drugi zrobię jutro rano, wtedy wynik będzie bardziej oczywisty. Na chwilę obecną to pół na pół.Zobacz załącznik 1149935
reklama
Grabarzenka
Tak wyglądały moje testy pozytywne. Delikatnie tylko pociemniały później. Dziś mam 12 TCMiałam jeszcze dwa testy. Jeden zrobiłam teraz, a drugi zrobię jutro rano, wtedy wynik będzie bardziej oczywisty. Na chwilę obecną to pół na pół.Zobacz załącznik 1149935
Śmiało możesz iść na betę.