reklama
Oleczqa002
Fanka BB :)
Dziewczyny ja już po wizycie po pierwszym USG!
Wszystko jest na miejscu, widać pęcherzyk, ciałko żółte i już nawet zaczęła się akcja bicia serduszka Nie słyszałam, ale widziałam na USG jejuuu mega się ekscytuje tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża, dalej w to niedowierzam
U mnie jest 5+5 dni i termin wypada na 02.04 czyli tak jak w appce
Kolejna wizyta pójdę 02.09 robiąc wcześniej badania krwi
Ale się cieszę!
Trzymam kciuki za resztę mamusiek i czekam na dobre wieści - testy i usg
Wszystko jest na miejscu, widać pęcherzyk, ciałko żółte i już nawet zaczęła się akcja bicia serduszka Nie słyszałam, ale widziałam na USG jejuuu mega się ekscytuje tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża, dalej w to niedowierzam
Ale się cieszę!
Załączniki
Lachopka
Początkująca w BB
Ja miałam miesiączkę 26 czerwca, a owulacji to tak szczeże to nie wiem kiedy miałam, bo różnie wyliczałam sobie w Internecie i w zależności od długości cyklu tak mi wychodziło. No ale się w tym cyklu udałoOstatnia miesiączkę miałam 1.07, i chyba owulacja mi się przesunęła na później bo dopiero w niedzielę miałam pozytywny test ...
Lachopka
Początkująca w BB
A testy zrobiłam 5 dni po niespodziewanej miesiączce no i wyszły pozytywneJa miałam miesiączkę 26 czerwca, a owulacji to tak szczeże to nie wiem kiedy miałam, bo różnie wyliczałam sobie w Internecie i w zależności od długości cyklu tak mi wychodziło. No ale się w tym cyklu udało
Lachopka
Początkująca w BB
Gratulacje i wszystkiego dobrego dla wasDziewczyny ja już po wizycie po pierwszym USG!
Wszystko jest na miejscu, widać pęcherzyk, ciałko żółte i już nawet zaczęła się akcja bicia serduszka ❣ Nie słyszałam, ale widziałam na USG jejuuu mega się ekscytuje tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża, dalej w to niedowierzam
Ale się cieszę!
Kaarcia
Super! Gratulacje! oby teraz był tu wysyp takich wiadomościDziewczyny ja już po wizycie po pierwszym USG!
Wszystko jest na miejscu, widać pęcherzyk, ciałko żółte i już nawet zaczęła się akcja bicia serduszka ❣ Nie słyszałam, ale widziałam na USG jejuuu mega się ekscytuje tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża, dalej w to niedowierzam
Ale się cieszę!
magnolia1505
Oleczqa super wieści :-) możesz spokojnie isc na urlop
Ja dzisiaj pokazywałam moim dziewczynom jak wygląda dzidzius w tym tygodniu. Popatrzyły i powiedzialy " mam nadzieje ze nie dasz mu na imię gizmo" ogolnie to nie podobał im się, wyglądał jak krewetka [emoji23]
Ja dzisiaj pokazywałam moim dziewczynom jak wygląda dzidzius w tym tygodniu. Popatrzyły i powiedzialy " mam nadzieje ze nie dasz mu na imię gizmo" ogolnie to nie podobał im się, wyglądał jak krewetka [emoji23]
reklama