reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny wracam do tematu usg prenatalne... Któraś robi tylko samo USG... Znalazłam bliżej niż Gdańsk.. I tanirj samo USG.
Ja robię samo usg. Dopiero jeśli doktor stwierdzi, że coś jest nie tak i zasugeruje dalsze badania to dopiero wtedy się ich podejmę. Ale mam nadzieje, ze nie będzie takiej potrzeby 🤗

Czy są tutaj jakieś dziewczyny plamiace ? Ja plamie już 14 dzień może miałam z 4 dni przerwy , raz jest lepiej a raz gorzej. Leżę w łóżku wstaje tylko do toalety ;( czy lekarz znalazł u Was przyczynę ?

Widziałam jak serducho biło :D ale to jest efekt :D

Załączniki

• IMG_20200910_100936.jpg
    IMG_20200910_100936.jpg
    661,9 KB · Wyświetleń: 68
Czy są dziewczyny którym odeszły bóle z dnia na dzień przy kichaniu? Mnie jednego dnia strasznie bolało i ciągnęło a na drugi już nic...oczywiście mając czasie mysli stwierdziłam że pewnie coś nie tak 💁
Nie wiem jak wytrzymam do wtorku do wizyty...tak bardzo bym już chciała sprawdzić co się dzieje w brzuchu

Czy są dziewczyny którym odeszły bóle z dnia na dzień przy kichaniu? Mnie jednego dnia strasznie bolało i ciągnęło a na drugi już nic...oczywiście mając czasie mysli stwierdziłam że pewnie coś nie tak 💁
Nie wiem jak wytrzymam do wtorku do wizyty...tak bardzo bym już chciała sprawdzić co się dzieje w brzuchu
Mnie brzuch wogole nie boli bardzo sporadycznie przed snem moze raz na 4 dni... I traktuje to jako dobry znak a nie zly :)

Ja się uspokoiłam po wczorajszej wizycie.. Kilka dni nie było objawów.. Dzisiaj bardzo było mi niedobrze. Więc staram się nie zamartwiać

reklama
Czy są tutaj jakieś dziewczyny plamiace ? Ja plamie już 14 dzień może miałam z 4 dni przerwy , raz jest lepiej a raz gorzej. Leżę w łóżku wstaje tylko do toalety ;( czy lekarz znalazł u Was przyczynę ?
Tak, ja plamilam właśnie cos ok.2 tygodni. Lekarz kazał mi sie nie przejmować i stwierdził, za to chyba pozostałości po implantacji zarodka. Nie licząc dźwigania i dużego wysiłku kazał mi normalnie funkcjonować i wręcz zalecił np.spacery. Boli nie miałam (poza sporadycznym lekkim bólem brzucha wynikającym z rozrastania macicy). I powiem Ci, ze jak miałam dzień bardziej leżący to psychicznie byłam wrakiem, a plamienie wcale nie było mniejsze. Dlaczego właściwie leżysz? Tak Ci lekarz zalecił?

Do góry