reklama
Oleczqa002
Fanka BB :)
Ja robię samo usg. Dopiero jeśli doktor stwierdzi, że coś jest nie tak i zasugeruje dalsze badania to dopiero wtedy się ich podejmę. Ale mam nadzieje, ze nie będzie takiej potrzebyDziewczyny wracam do tematu usg prenatalne... Któraś robi tylko samo USG... Znalazłam bliżej niż Gdańsk.. I tanirj samo USG.
Gisiaczek 86
Ja też... Umówiłam się szybciej w Koszalinie... Na 30. 09. Już mam stresa echhhJa robię samo usg. Dopiero jeśli doktor stwierdzi, że coś jest nie tak i zasugeruje dalsze badania to dopiero wtedy się ich podejmę. Ale mam nadzieje, ze nie będzie takiej potrzeby
Klaudia91gdansk
Zaangażowana w BB
Czy są tutaj jakieś dziewczyny plamiace ? Ja plamie już 14 dzień może miałam z 4 dni przerwy , raz jest lepiej a raz gorzej. Leżę w łóżku wstaje tylko do toalety ;( czy lekarz znalazł u Was przyczynę ?
PałkaZapałka
Czy są dziewczyny którym odeszły bóle z dnia na dzień przy kichaniu? Mnie jednego dnia strasznie bolało i ciągnęło a na drugi już nic...oczywiście mając czasie mysli stwierdziłam że pewnie coś nie tak
Nie wiem jak wytrzymam do wtorku do wizyty...tak bardzo bym już chciała sprawdzić co się dzieje w brzuchu
Nie wiem jak wytrzymam do wtorku do wizyty...tak bardzo bym już chciała sprawdzić co się dzieje w brzuchu
Mama2018mama
Mnie brzuch wogole nie boli bardzo sporadycznie przed snem moze raz na 4 dni... I traktuje to jako dobry znak a nie zlyCzy są dziewczyny którym odeszły bóle z dnia na dzień przy kichaniu? Mnie jednego dnia strasznie bolało i ciągnęło a na drugi już nic...oczywiście mając czasie mysli stwierdziłam że pewnie coś nie tak
Gisiaczek 86
Ja się uspokoiłam po wczorajszej wizycie.. Kilka dni nie było objawów.. Dzisiaj bardzo było mi niedobrze. Więc staram się nie zamartwiaćCzy są dziewczyny którym odeszły bóle z dnia na dzień przy kichaniu? Mnie jednego dnia strasznie bolało i ciągnęło a na drugi już nic...oczywiście mając czasie mysli stwierdziłam że pewnie coś nie tak
Pieknie!Widziałam jak serducho biło ale to jest efekt
Czy lekarz Ci powiedzial, co moglo byc przyczyna tego mocnego krwawienia?
reklama
Kaarcia
Tak, ja plamilam właśnie cos ok.2 tygodni. Lekarz kazał mi sie nie przejmować i stwierdził, za to chyba pozostałości po implantacji zarodka. Nie licząc dźwigania i dużego wysiłku kazał mi normalnie funkcjonować i wręcz zalecił np.spacery. Boli nie miałam (poza sporadycznym lekkim bólem brzucha wynikającym z rozrastania macicy). I powiem Ci, ze jak miałam dzień bardziej leżący to psychicznie byłam wrakiem, a plamienie wcale nie było mniejsze. Dlaczego właściwie leżysz? Tak Ci lekarz zalecił?Czy są tutaj jakieś dziewczyny plamiace ? Ja plamie już 14 dzień może miałam z 4 dni przerwy , raz jest lepiej a raz gorzej. Leżę w łóżku wstaje tylko do toalety ;( czy lekarz znalazł u Was przyczynę ?