reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

u mnie serduszko biło tak tylko się go zapytałam jak to jest z tymi objawami 😉 ale dodał ze z doświadczenia wie ze kobiety które maja mniej dolegliwości częściej ciąże donoszą 🤭
Serio? Pocieszyłaś mnie ale to racja jak byłam w ciąży z synem mialam tylko zgage w poronionej mdłości takie ze z lozka wstac nue moglam
Sto lat sto lat! :) spokojnych dni :))

reklama
Ostatnio trochę w inną stronę poszłam i czytałam Grę o tron, ale też saga nie skończona i będę czekać. S.Kinga przeczytałam praktycznie wszystko. Z polskich podobały mi się książki K.B. Miszczuk, K. Puzyńskiej o Lipowie. Mroza o Chyłce też czytam. Wszystkiego po trochę :) Autorów wymienionych przez Was już mam w notatniku, będę nadrabiać :)
Berenika Miszczuk wymiata uwielbiam ją😍

Ja dziś 10+3 a termin według OM 6.04

Ahh dziewczyny masakra z tym jedzeniem, mdłości nie mam jedynie przez tydzień miałam taka gule w gardle że nie umiałam jeść potem było ok a teraz zaś jakieś cyrki... Mam ochotę na wrap z MC i co kilka gryzow i koniec, gryros zrobiłam trochę podziubalam i tyle... Mam ochotę na coś a potem okazuje się że to nie to.... Ciągle chodzę głodna a nie wiem już co mam jeść bo jem zmuszając się, ostatnio robiłam gulasz i jak chciałam zagęścić sos to nie wiem odruch wymiotny był na zapach gulaszu i właśnie ciągle mam odruch wymiotny jak robię jakieś mięso z sosem jakiś zapach mnie tam drażni ehh. Piersi bolą przy dotykaniu tylko a tak ok... Na wizycie 23.09 gin będzie mi badał piersi bo tak w karcie ciazy jest, a w sumie w żadnej z dwóch ciąż mi gin nie sprawdzał piersi a dodam że jestem hmm wstydzioch haha ni to że nogi przed nim rozkładam to, jeszcze piersi będzie widział haha przed baba chyba bym się tak nie wstydziła No ale u nas są w mieście dwie Panie ginekolog i ciężko się dostać.
A to mamy podobny termin ❤!
Mam wrażenie że działam pod wpływem sugestii, Ewela pisała o paprykarzu -zjadłabym przed chwilą padło o kabanosie @LaetitiaAinos -oczywiście że zjadłabym.
Mam tak samo gotowane mięso zapach też mnie drażni szczególnie jal gotuje jakąś zupę albo sos, choć już jest gotowe, to zjem ale zapach jest straszny😝🤣

Ja Dziś jadąc do pracy miałam stluczke...jeżdżę autobusem i niestety kierowca tak chciał odbić i wylecialam z siedzenia, chciałam się złapać rurki i coś w mi nadgarstku poszło. Kierowca dzwonił po policję i karetkę, ale uwaga!!!! Pani pytała czy uważam, że mój nadgarstek jest tak ważny, żeby wzywać karetkę reanimacyjna?? Mówię, że ręka swoja droga, ale jestem w ciąży, po dwóch poronieniacg, A dostalam takiej paniki, że brzuch mi rozwalallo z bólu. Kolenje pytanie- krwawi Pani? Traci przytomności? Kuzwa myślałam że w ukrytej kamerze jestem...poddalam się. Poczekalam na policję, poszłam prywatnie na USG, nie wiem tylko co z tą ręką zrobić, bo boli ale nie puchnie...
A wiecie co z bablem? Tak mnie rozbawil, nic sobie nie zrobił z tego, tylko sobie machal raczkami hahaha
Rozczulul mnie, ale najważniejsze, że z małym ok. Teraz leżę plackiem i odpoczywam...
Bidulo, ale Ci się trafiło 😔 Uff, dobrze że maluszek cały i zdrowy. Odpoczywaj 😚

reklama
Do góry