reklama
ja mam jeszcze wyższa bete, jak miałaś 15 tys to ja miałam 20 a termin mamy ten sam w ramach ciekawostki powiem wam, ze lata temuOk 10 lat temu Cyganka zaczepiła mnie w Katowicach i powrozyla z ręki, powiedziała, ze będę miała bliźniaki z szatynem. Ten szatyn się teraz zgadza, a czy bliźniaki zobaczymy. Mój się śmieje, ze będą bliźniaki przy takiej becieTak, bo lekarz kazał zrobić przyrost przed wizytą we wtorek i wczoraj miałam bete koło 21 tys, ale czytałam, że od 6 tys beta zwalnia, a przyrost o 66% jest przez pierwsze 4 tygodnie...moja beta jest bardzo wysoka jak na 4-5 tc, także cały czas mam w głowie, że to mogą być bliźniaki
Ostatnia edycja:
oliweczkaa
Fanka BB :)
Oleczqa002
Ja z tych Rossmanowskich używałam tylko pink test - super czuły i mi pokazał dwie krechy prawidłowoMamuśki, który test z Rossmana jest wiarygodny? Bobotest?pinktest? Facelle? Bo słyszałam że któreś fałszywie dawały wyniki dodatnie ...
ja w dzień terminu @ miałam 486,9, później po 48h miałam 1777, a po tygodniu 21 tys. Ja jak miałam taka niska bete to niestety poroniłam, ale każdy organizm jest rożny. Pewnie miałaś później owulacjeKurde te Wasze Bety są
Ogromne!!!
Ja
30.07 miałam 39
Dziś
1.08 mam 108
Dlaczego są takie roznice między nami ?
Ostatnia @ 1.07
Termin porodu wychodzi na 8.04
twój przyrost jest według kalkulatora w normie. Kiedy masz termin @?Kurde te Wasze Bety są
Ogromne!!!
Ja
30.07 miałam 39
Dziś
1.08 mam 108
Dlaczego są takie roznice między nami ?
Ostatnia @ 1.07
Termin porodu wychodzi na 8.04
oliweczkaa
Miałam 1.07twój przyrost jest według kalkulatora w normie. Kiedy masz termin @?
I kolejna miałam dostać 30.07
(Nie dostałam- zrobiłam
Testy i pierwsza betę - wyszła 40)
A dziś po 48h wyszła 108..
Przyrost okej tylko wartość w porównaniu do waszych tysięcznych taka niska
spokojnie, póki jest w normie to nie ma czym się stresować każdy kobiety organizm jest inny, ja miałam ostatnia @19.06, a owulacja byla 7 lipcaMiałam 1.07
I kolejna miałam dostać 30.07
(Nie dostałam- zrobiłam
Testy i pierwsza betę - wyszła 40)
A dziś po 48h wyszła 108..
Przyrost okej tylko wartość w porównaniu do waszych tysięcznych taka niska
oliweczkaa
Myslisz ze jest sens umawiać się na USG? Czy jeszcze czekać?spokojnie, póki jest w normie to nie ma czym się stresować każdy kobiety organizm jest inny, ja miałam ostatnia @19.06, a owulacja byla 7 lipca
reklama
wydaje mi się, żebyś poczekała. Bo nic nie będzie widać. U mnie jest dziś 6+1 i idę dopiero w przyszły czwartek pierwszy razMyslisz ze jest sens umawiać się na USG? Czy jeszcze czekać?