reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Mamuśki, który test z Rossmana jest wiarygodny? Bobotest?pinktest? Facelle? Bo słyszałam że któreś fałszywie dawały wyniki dodatnie ...

reklama
Tak, bo lekarz kazał zrobić przyrost przed wizytą we wtorek i wczoraj miałam bete koło 21 tys, ale czytałam, że od 6 tys beta zwalnia, a przyrost o 66% jest przez pierwsze 4 tygodnie...moja beta jest bardzo wysoka jak na 4-5 tc, także cały czas mam w głowie, że to mogą być bliźniaki
ja mam jeszcze wyższa bete, jak miałaś 15 tys to ja miałam 20 🙈 a termin mamy ten sam😁 w ramach ciekawostki powiem wam, ze lata temuOk 10 lat temu Cyganka zaczepiła mnie w Katowicach i powrozyla z ręki, powiedziała, ze będę miała bliźniaki z szatynem. Ten szatyn się teraz zgadza, a czy bliźniaki zobaczymy. Mój się śmieje, ze będą bliźniaki przy takiej becie 🙈😁

Ostatnia edycja:
Kurde te Wasze Bety są
Ogromne!!!
Ja
30.07 miałam 39
Dziś
1.08 mam 108

Dlaczego są takie roznice między nami ?
Ostatnia @ 1.07
Termin porodu wychodzi na 8.04

Załączniki

• FD386A3D-59CC-4E58-AC53-7B75E11E2782.png
    FD386A3D-59CC-4E58-AC53-7B75E11E2782.png
    50,3 KB · Wyświetleń: 65
Kurde te Wasze Bety są
Ogromne!!!
Ja
30.07 miałam 39
Dziś
1.08 mam 108

Dlaczego są takie roznice między nami ?
Ostatnia @ 1.07
Termin porodu wychodzi na 8.04
ja w dzień terminu @ miałam 486,9, później po 48h miałam 1777, a po tygodniu 21 tys. 🤷🏻‍♀️ Ja jak miałam taka niska bete to niestety poroniłam, ale każdy organizm jest rożny. Pewnie miałaś później owulacje 😘

Miałam 1.07
I kolejna miałam dostać 30.07
(Nie dostałam- zrobiłam
Testy i pierwsza betę - wyszła 40)

A dziś po 48h wyszła 108..

Przyrost okej tylko wartość w porównaniu do waszych tysięcznych taka niska
spokojnie, póki jest w normie to nie ma czym się stresować 😘 każdy kobiety organizm jest inny, ja miałam ostatnia @19.06, a owulacja byla 7 lipca

reklama
Do góry