reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny, a powtarzacie testy ciążowe? Ja mam manie robienia wielu testów i sprawdzania czy kreska testowa ciemnieje, i niestety ale 3 dzień jest taka sama.
Ja tym razem robiłam dzień po dniu testy żeby zobaczyć czy ciemnieje. I ciemniała. Po 3 dniach przyszło 50 testów z allegro, tych za 1zl wiec wtedy to już w ogóle robiłam codziennie aż obie były tego samego koloru ;-) teraz od czasu do czasu sobie zrobię i kreska pojawia się już w momencie kiedy pasek zaczyna robić się mokry, zanim ta kontrolna ske pojawi. Gdyby nie to, ze mam tyle tych testów, to bym nie robiła.
W poprzednim miesiącu wyszedł mi cień, ale kreska na następny dzień zamiast robic się ciemniejsza to jaśniała, aż za 3 razem juz jej nie było.

reklama
hej dziewczyny ja okres miałam od 8.07 owulacje jakoś 21.07 z tego co pokazuje mi aplikacja a kolejny okres mam dostać 5.08 czyli zostało mi 7 dni do @. Ale że jestem mega niecierpliwa stąd pytanie kiedy mogę najwcześniej zatestować :D ???
W drugiej ciąży test wyszedł mi 3 dni przed @ ale to taka kreska ze było ja widać pod światło. A w tej 5-7 dni przed @ taka widoczna gołym okiem ale cienka. Jak masz testy to rób ;-)
Najlepiej w dniu @ jak już tak bardzo się niecierpliwisz [emoji39]
Z autopsji wiem, że jeśli zatestujesz teraz to i tak nie uwierzysz [emoji23] i będziesz powtarzać test... [emoji2368][emoji23]
Święta prawda [emoji14]

hej dziewczyny ja okres miałam od 8.07 owulacje jakoś 21.07 z tego co pokazuje mi aplikacja a kolejny okres mam dostać 5.08 czyli zostało mi 7 dni do @. Ale że jestem mega niecierpliwa stąd pytanie kiedy mogę najwcześniej zatestować :D ???
Ja okres miałam 6.07 owu myślę 18-19 też walczę ze sobą czekam raczej do piątku mam tyloo 1 test 😅 nadzieję mam ogromną ale nie nastawiam się w zeszłym cyklu szukałam objawów wmawialam już sobie że coś jest na rzeczy i dupa, w tym miesiącu jest inaczej. Zaczyna mnie boleć brzuch A biust to od samej owulacji jest spory i bolesny tyle z objawów 😉

Gratulacje! [emoji4]
A wy te bety robicie na własna rękę czy lekarz wam zlecał? Bo właśnie nie wiem czy jest sens żebym szła [emoji39]?
Ja to tak sama z siebie [emoji4] ale już nie będę robić. Czekam cierpliwie na wizytę. Chyba nie ma sensu żebyś szła, nie musisz jeśli nic cię nie niepokoi. Ja mam po prostu złe doświadczenia i chciałam być spokojniejsza [emoji6]

Ja to tak sama z siebie [emoji4] ale już nie będę robić. Czekam cierpliwie na wizytę. Chyba nie ma sensu żebyś szła, nie musisz jeśli nic cię nie niepokoi. Ja mam po prostu złe doświadczenia i chciałam być spokojniejsza [emoji6]
tez właśnie się zasnawialam czy robić bete, ale poczekam do wizyty, czasami mam wrażenie, ze moje objawy ciążowe sa znacznie mniejsze, ale mam nadzieje, ze nie mam się czym martwić.. na wizycie będę miała 6+6 licze, ze będzie widać 💖 u mojej poziomeczki 🍓(tak nazwał ja mój przyszły mąż)😁

reklama
Gratulacje! 😊
A wy te bety robicie na własna rękę czy lekarz wam zlecał? Bo właśnie nie wiem czy jest sens żebym szła 😋?
Ja mam pakiet w luxmedzie i dostaje skierowanie na badania po konsultacji telefonicznej Z lekarzem...po poronieniach i biochemicznych trzeba sprawdzać bete...dzisiaj też byłam, bo lekarz kazał iść i czekam na wyniki

Do góry