mayfly
Fanka BB :)
Gratulacje! Wreszcie wiesz i to jeszcze takie dobre wieściMelduję że po połówkowych wszystko dobrze z moją córeczka. Trzeci lekarz potwierdza córeczkę to juz niech tak zostanie hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Wreszcie wiesz i to jeszcze takie dobre wieściMelduję że po połówkowych wszystko dobrze z moją córeczka. Trzeci lekarz potwierdza córeczkę to juz niech tak zostanie hehe
Z malin pije się napar z liści, żeby poród przebiegał sprawniej ale to już chyba pod koniec ciąży dopieroja zamówiłam sobie herbatę bez kofeiny ale ogólnie pewnie słaba nie zaszkodzi skoro kawę można. Można tez roibos. A co do soku z malin to pewnie można. Ja oglądałam na profilu zaufaj położnej ze maliny można wiec sok chyba tez
To super wiadomość , ze z dzidzia wszystko dobrze . gratulacje , u mnie tez 3 lekarzy potwierdziło ze dziewczynka i już mam kilka dziewczynskich ciuszków. oby nie okazało się ze siusiak się gdzieś chowaMelduję że po połówkowych wszystko dobrze z moją córeczka. Trzeci lekarz potwierdza córeczkę to juz niech tak zostanie hehe
Tak właśnie chyba chodzi o napar z liści a nie same maliny. Dostałam jakaś herbatkę od kuzynki żeby od 37 tyg zacząć pic A ja jestem przeziębiona i chciałam się sokiem z malin podreperować i tak się wahałam. Macie może jakieś sprawdzone sposoby na przeziębienie w ciąży ?Z malin pije się napar z liści, żeby poród przebiegał sprawniej ale to już chyba pod koniec ciąży dopiero
Kąpiel z dodatkiem olejku z drzewa herbacianego. I wdychanie tego olejku działa antybakteryjnie.Tak właśnie chyba chodzi o napar z liści a nie same maliny. Dostałam jakaś herbatkę od kuzynki żeby od 37 tyg zacząć pic A ja jestem przeziębiona i chciałam się sokiem z malin podreperować i tak się wahałam. Macie może jakieś sprawdzone sposoby na przeziębienie w ciąży ?
Ooo dziękuje pięknie , spróbuje.Kąpiel z dodatkiem olejku z drzewa herbacianego. I wdychanie tego olejku działa antybakteryjnie.
Bądź silna i wytrzymaj! A jak już będziesz po zrób sobie jakąś nagrodęOmg... Dziewczyny... Wypiłam Glukoze, jedyne o czym marzę to kiszony ogórek albo cytryna. Wszystko mi się cofa.. Ratunku
Hehe kupię wiaderko ogórków kiszonychBądź silna i wytrzymaj! A jak już będziesz po zrób sobie jakąś nagrodę
Omg... Dziewczyny... Wypiłam Glukoze, jedyne o czym marzę to kiszony ogórek albo cytryna. Wszystko mi się cofa.. Ratunku