PałkaZapałka
Fanka BB :)
Toxo mam w aktywnych skierowaniach, że mogę się zapisać na nie.A w aplikacji widzisz że masz to drugie badanie jako osobne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Toxo mam w aktywnych skierowaniach, że mogę się zapisać na nie.A w aplikacji widzisz że masz to drugie badanie jako osobne?
No ja właśnie też mam badanie krwi i innych materiałów a to zostało bokiem ech. Niby toxo miałam robione prywatnie przed ciążą ale skoro mam w pakiecie to po pół roku bym powtórzyła.Kurcze to może spróbuj jeszcze na jutro się jakoś zapisać żeby było, a na miejscu powiedz jaka jest sytuacja? Ja się zapisywałam chyba tylko raz na ogólne pobranie krwi i innych materiałów (w tym był mocz), a do jakich badań to one już miały w systemie zapisane
Mam jutro obciążenie glukoza. Dzięki za info, Zaznacze od razu na recepcji żeby wszystko zrobiliToxo jest w lux med traktowana jak badanie krwii, więc jak jesteś zapisana na jakiekolwiek to ok. Zrobią wszystko co było zlecone.