reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

No dokładnie bardzo dużo dziewczyn nie odzywa się z prywatnego. Mimo wywoływania. Jestem sfrustrowana 😜😜😜😜

Jak samopoczucie?
U mnie dzis 15+0 według ostatniego usg juz liczę a mdłości dalej dokuczają :(
U mnie ok, tylko głowa boli od kiedy wstałam ;) Ja dzisiaj 16+2 i powoli jest lepiej z mdłościami i 🤮, najgorzej zapachy dokuczają, bez nich chyba w ogóle mdłości bym nie miała :)

reklama
Ja też bym chciała chłopca, ale boję się, że mogłabym go nie wychować jak trzeba, że byłby zbyt wrażliwy i że miałby ciężko w życiu, a z dziewczynką mam już doświadczenie...
U mnie e apkach 15+1 i 15+3, nudności prawie zero tylko dziwne uczucie jak minie 2-3 godziny od jedzenia. Trochę lepiej ostatnio i bigos robiłam i ciasto i pigwę do słoików więc luz. Mogę powiedzieć że samopoczucie lepsze. Miłego dnia dziewczyny.
P. S. Oruszka88 zazdroszczę Ci obu zdjęć, są prześliczne. Moje z prenatalnych mam ochotę do śmietnika wyrzucić 😒
a ja za to już drugi raz mam od lekarza zdjęcia genitaliów męskich dla męża na zdjęciu 🤷🏼‍♀️🤦‍♀️ pierwsze to tak mega widać i się śmiał i wydrukował. A teraz po wczorajszym tez znowu wydrukował dla męża bo chyba zapomniał ze poprzednim razem drukował. Także będzie świetna pamiątka 😁 ciekawe co młody pomyśli jak dorośnie i zobaczy ze mamy album z jego genitaliami 🙈

Dziewczyny czy któraś z Was ma może taki posmak w buzi jak ja to nazywam jakbym trzepak polizała, taki metaliczny, stale musiałabym coś cyckac.. Holsy cytrynowe czy tictaki stale w użytku 😥

a ja za to już drugi raz mam od lekarza zdjęcia genitaliów męskich dla męża na zdjęciu 🤷🏼‍♀️🤦‍♀️ pierwsze to tak mega widać i się śmiał i wydrukował. A teraz po wczorajszym tez znowu wydrukował dla męża bo chyba zapomniał ze poprzednim razem drukował. Także będzie świetna pamiątka 😁 ciekawe co młody pomyśli jak dorośnie i zobaczy ze mamy album z jego genitaliami 🙈
Ja też z pierwszej ciąży mam taką pamiątkę i to na dodatek korniszon zaznaczony strzałką a teraz czekam na drugą☺ jak się syn zapyta kiedyś o co chodzi to poprostu powiem że to objaśnienie dla Tatusia😉

Dziewuchy dzwoniła do mnie Pani genetyk, mówiła, że wyniki mam naprawdę dobre tylko ta przezierność na skraju i proponuje zrobić test dodatkowy. I jakby nie powiedziała, że proponuję to bym nie myślała tyle o tym. I teraz myślę..

Czy któraś z Was miała przezornośc 2,3 i robiła dodatkowe testy? Wiem, że sa nifty a jakie inne są?

reklama
Do góry