reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
A ja dzis zrobię sałatkę na kolacje i nuggetsy włączę film jakiś i też spędzę wieczór z mezem a potem niech sie dzieje co chce 🚒🚒🚒🤣
O nie...ja jak pójdę poleżeć do łóżka i jakoś film poleci to spanie na ekranie będzie 😂🙈 czekam aż wróci, przygotuje kąpiel i jedziemy z koksem 😂🙈

Ja się trochę mało udzielam ale jestem z Wami od początku 🤗głównie z braku czasu mało pisze, jeżdżę z chorym tatą dwa razy dziennie na fotel plazmowy czasem jezdzi wieczorem mąż ale jest jeszcze roczne dziecko , obiad zawsze trzeba zrobić, pranie sprzatanie, zwykle obowiązki a doba za krótka 😒

Ja się trochę mało udzielam ale jestem z Wami od początku 🤗głównie z braku czasu mało pisze, jeżdżę z chorym tatą dwa razy dziennie na fotel plazmowy czasem jezdzi wieczorem mąż ale jest jeszcze roczne dziecko , obiad zawsze trzeba zrobić, pranie sprzatanie, zwykle obowiązki a doba za krótka 😒
Ja kojarzę nazwę użytkownika więc nie jest to mało myślę że mało chodzi raczej o 2-3 posty

reklama
Dziewczyny, proszę o obiektywne spojrzenie na mój problem. Z racji mojej nieszczęsnej cukrzycy ciążowej miałam pierwsza wizytę u diabetologa. Kazała mi wprowadzić dietę i prowadzić kontrolkę cukrów. Następnie, żeby nie przychodzić ponownie do poradni, to po 2 tyg.miałam wysłać na maila pani doktor fotki mojej kontrolki w wyznaczonym dniu. Minęło 3 dni, a ja nie mam żadnej od niej odpowiedzi. Powiem, szczerze, ze pomimo na oko moje cukry są ok, to chciałabym, żeby specjalista na nie spojrzał i powiedział, co i jak. I tu moje pytanie, czy dzwoniłybyście jutro do poradni prosząc o kontakt, czy czekalibyście spokojnie, dając jesCze pare dni doktor na odpisanie ? [emoji2372]P.S. Przepraszam, za elaborat [emoji6][emoji28]
Ja mam cukrzycę ciążową , jeżeli cukry masz w normie to ja bym się nie martwiła niczym.

Do góry