Gisiaczek 86
Fanka BB :)
To ja zostanę sama na forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie...ja jak pójdę poleżeć do łóżka i jakoś film poleci to spanie na ekranie będzie czekam aż wróci, przygotuje kąpiel i jedziemy z koksemA ja dzis zrobię sałatkę na kolacje i nuggetsy włączę film jakiś i też spędzę wieczór z mezem a potem niech sie dzieje co chce
To weź się czymś zajmij, żeby nie zasnąć ja bym się położyła, bo się nalazilam, ale nieeeeee. Bo zaraz będzie komar. A muszę powiedzieć, że strasznie ochoty nabrałam hahahaKochana plany planami, mam nadzieję, że nie zasnę
Ja kojarzę nazwę użytkownika więc nie jest to mało myślę że mało chodzi raczej o 2-3 postyJa się trochę mało udzielam ale jestem z Wami od początku głównie z braku czasu mało pisze, jeżdżę z chorym tatą dwa razy dziennie na fotel plazmowy czasem jezdzi wieczorem mąż ale jest jeszcze roczne dziecko , obiad zawsze trzeba zrobić, pranie sprzatanie, zwykle obowiązki a doba za krótka
Spokojnie nie sama mój wraca dopiero w niedzielęTo ja zostanę sama na forum
Moj dopięro pojechał tydzień był.. Dużo było rzeczy do robienia.. Kiedy przyjedzie nie mam pojęcia jakoś ten czas razem uciekaSpokojnie nie sama mój wraca dopiero w niedzielę
Ja mam cukrzycę ciążową , jeżeli cukry masz w normie to ja bym się nie martwiła niczym.Dziewczyny, proszę o obiektywne spojrzenie na mój problem. Z racji mojej nieszczęsnej cukrzycy ciążowej miałam pierwsza wizytę u diabetologa. Kazała mi wprowadzić dietę i prowadzić kontrolkę cukrów. Następnie, żeby nie przychodzić ponownie do poradni, to po 2 tyg.miałam wysłać na maila pani doktor fotki mojej kontrolki w wyznaczonym dniu. Minęło 3 dni, a ja nie mam żadnej od niej odpowiedzi. Powiem, szczerze, ze pomimo na oko moje cukry są ok, to chciałabym, żeby specjalista na nie spojrzał i powiedział, co i jak. I tu moje pytanie, czy dzwoniłybyście jutro do poradni prosząc o kontakt, czy czekalibyście spokojnie, dając jesCze pare dni doktor na odpisanie ? [emoji2372]P.S. Przepraszam, za elaborat [emoji6][emoji28]