reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@Loli05 co do wózków to polecam markę Cybex. Miałam dwie spacerówki. Jedną nadal mam. Jeśli chodzi o gondole to z Cybexa ta z Priam 2.0 choć jej nie miałam, ale przyjaciółka ma i zazdrościłam jej 🙈. Bardzo dobra jakość.
Mam też Bebetto Bresso Premium Class 2w1. Gondola rewelacja, ale spacerówka to niewypał. Stała w gospodarczym prawie nieużywana. Stelaż dobrze zamortyzowany i na pompowanych kołach. Duży kosz. No i w przeciwieństwie do Cybexa torba, moskitiera i folia w gratisie. Do Cybexa wszystko dodatkowo płatne.

Upatrzyłam Cybex Gazelle S rok po roku. Jeszcze nie miałam okazji go testować i obejrzeć na żywo, ale póki co to jest mój faworyt.

Ja już po położnej, tętno było 153, ona mówi że szybko znalazła że chyba chłopiec będzie bo chłopcy jej się szybko pokazują a dziewczynki chowają, ale ja jej nie wierzę, ja się trzymam swojego że będzie girl 🤷🏼‍♀️
No bo jeszcze dzidzia jest po prawej stronie i to wskazuje na dziewczynke, i z synem rzeczywiście on był po lewej 😜dostałam skierowanie na półkowe mam czekać na maila z datą i godzina,
Ehh i te zawroty głowy to dzisiaj chyba przez moje ciśnienie bo miałam u położnej 100/60🤔,

reklama
Ja nie wiem czy to Pappa w Polsce to jakies z laski daja,jeszcze placicie za to i nie miga tego wyslac?ja w szpitalu mialam pobrana krew w srode w poniedzialek przyszedl normalny list i tam kartka z wynikiem,nie jakis piorytet czy cos.bez zadnych szopek itp
U mnie też bez szopek (mimo że w Polsce :p) mowili ze w ciągu 1-2tygodni a po 2 dniach mialam wyniki na mailu.

Do góry