Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Ja mam pytanko w piątek robię badania toxo różyczka i wiele innych. Byłyście na czczo... Czy nie trzeba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli masz zlecone również badanie glukozy to trzeba być na czczoJa mam pytanko w piątek robię badania toxo różyczka i wiele innych. Byłyście na czczo... Czy nie trzeba
Okk. Dziękuję a jak nie mam glukozy to nieJeśli masz zlecone również badanie glukozy to trzeba być na czczo
Ryzyko podstawowe 1-146 a z moich wyników wyszło 1-68.dal skierowanie na amniopunkcje ale ja się boję . Usg b. dobrze wyszło, nt 1,9 mm.
Jak nie masz glukozy to nie musisz być na czczo.Okk. Dziękuję a jak nie mam glukozy to nie
Wczoraj na badaniu tydz 12+6 i lekarz mówił, że to za wcześnie na płeć i nawet nie szukał młode tak fikało, że z resztą ciężko by było. Lekarz bardziej skupił się na ważniejszych parametrach, a i tak musiał kombinować żeby się lokator ułożył jak trzeba na dłużej nawet na zdjęciu tego wyrostka płciowego nie widać żebym mogła powróżyćSerduszko było 175 był to 11tydzien a teraz dopiero mam 12.10 i też tylko detektorem bez usg, ja chiński to patrzalam na każdy możliwy sposób, i tak mi chłopiec wychodzi no przeznaczenie a ty wiesz co masz? Który tydzień jesteś?
U nas nie ma mowy na zlobek dostaliśmy odmowę z dofinansowania, byśmy musieli płacić całość sami a to nie możliwe, więc też musi siedzieć jeszcze ze mną mój też dwa latka w październiku
U mnie to samoJa mam dzisiaj 13+4 i jak na razie waga stoi w miejscu
Ja mam ph moczu 5, to co mi wróży? Chinski pokazuje dziewczynkęU mnie z chińskiego dziewczynka z bicia też ale mocz ph chłopiec... Chociaż mi chiński przy poprzednich źle wskaxal