reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ryzyko podstawowe 1-146 a z moich wyników wyszło 1-68.dal skierowanie na amniopunkcje ale ja się boję 😔. Usg b. dobrze wyszło, nt 1,9 mm.

Pappa to statystyka, jesli USG nie budzi zastrzeżeń poszukaj speca od USG z certyfikatem. Sprawdz to u innego lekarza, choćby w innym mieście. oczywiści o ile możecie sobie na to pozwolic

@Patii_666 moja też daje tak popalić, że też nie wiem co z sobą zrobić - najchętniej bym z nią siadła i płakała. Za to wczoraj jak w końcu był tata wieczorem i mógł popatrzeć co ona wyprawia, to oczywiście była kochana jak aniołek...

Nie miałam chleba ciemnego, więc poszłam szybciej spać i powiem wam, że jak wstałam to nie byłam głodna :D Mój wir się uaktywnia chyba po pierwszym posiłku ;) Wypiłam też dużo wody przed spaniem, by rano dać radę trafić do kubka 😂 Jedynie co to muszę wyniki odbierać osobiście i to w godzinach mojej pracy, a mam kawałek drogi tam, więc pewnie dopiero w poniedziałek odbiorę :/

Serduszko było 175 był to 11tydzien a teraz dopiero mam 12.10 i też tylko detektorem bez usg, ja chiński to patrzalam na każdy możliwy sposób, i tak mi chłopiec wychodzi no przeznaczenie 🤣🤷🏼‍♀️a ty wiesz co masz? Który tydzień jesteś?

U nas nie ma mowy na zlobek dostaliśmy odmowę z dofinansowania, byśmy musieli płacić całość sami a to nie możliwe, więc też musi siedzieć jeszcze ze mną 🤦‍♀️mój też dwa latka w październiku
Wczoraj na badaniu tydz 12+6 i lekarz mówił, że to za wcześnie na płeć i nawet nie szukał ;) młode tak fikało, że z resztą ciężko by było. Lekarz bardziej skupił się na ważniejszych parametrach, a i tak musiał kombinować żeby się lokator ułożył jak trzeba na dłużej ;) nawet na zdjęciu tego wyrostka płciowego nie widać żebym mogła powróżyć :D

reklama
Do góry