Ja też jeszcze jienmialam. U mnie obecnie 19+5. Glukoze bez obciazenia tez mialam badana na poczatku ciazy. Moja lekarz mi powiedziala że w okolicach 23-26 tydz będziemy badać z obciążeniemObciazenie glukoza chyba w okolicach 26 tc? Nie pamietam dokadnie. Ale wiem, ze jeszcze jest czas. Ja norfologie robie co miesiac. A z wedzonym. No ja jem wedliny wędzone. Swojskie.
reklama
Olciakkk
Fanka BB :)
he he he Też o tym pomyślałam [emoji6]Szczerze to jak zobaczyłam ile stron do nadrobienia mam to miałam odpuścić . Widać, że hasło: "zamykamy wątek" działa przyzywająco . Ha ha
Ostatnio jestem tutaj rzadziej, bo zaczęłam odczuwać jak ten czas szybko ucieka. Raczej to już moja ostatnia ciąża, muszę się cieszyć i korzystać jak dzieci są w szkole i w przedszkolu, ukraść trochę czasu dla siebie, bo później wiadomo jak będzie . Poza tym święta się zbliżają, szukam prezentów i wyposażenia. Uwielbiam świąteczny czas .
MartynaXI
@delicious nie wiem jak Ty, ale zaczynam się stresować jutrem... :s coś czuje, że to będzie długa noc...
Poczytam książkę, zmecze oczy i może szybciej zasnę... także do jutra dziewczyny! kolorowych wszystkim mamuśkom i bobaskom :*
Poczytam książkę, zmecze oczy i może szybciej zasnę... także do jutra dziewczyny! kolorowych wszystkim mamuśkom i bobaskom :*
Olciakkk
Będzie Dobrze, trzymam kciuki [emoji4]@delicious nie wiem jak Ty, ale zaczynam się stresować jutrem... :s coś czuje, że to będzie długa noc...
Ja teraz czytam " Chirurga " Tess Gerritsen, moja miłość do kryminałów nie zanikła w ciąży he he he.
Dobranoc, spokojnej nocy i powodzenia jutro [emoji6]
Ja jestem najczęściej wyluzowana, ale chyba myśli zaczynają krążyć wokół jednego. Dobrze, że czuję wyraźnie ruchy, ale i tak czasami się zastanawiam czy wszystko na pewno jest dobrze... No cóż, jutro się okaże .@delicious nie wiem jak Ty, ale zaczynam się stresować jutrem... :s coś czuje, że to będzie długa noc...
reklama
patuśka
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty
W temacie ktory sie ostatnio przewijal- alkoholi bezalkoholowych [emoji23][emoji23] jedno białe wino przetestowalam i jest pyszne, jakby ktoras chciala sie skusic to moge przypomniec nazwe. Kupione w makro
W temacie ktory sie ostatnio przewijal- alkoholi bezalkoholowych [emoji23][emoji23] jedno białe wino przetestowalam i jest pyszne, jakby ktoras chciala sie skusic to moge przypomniec nazwe. Kupione w makro