reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Obciazenie glukoza chyba w okolicach 26 tc? Nie pamietam dokadnie. Ale wiem, ze jeszcze jest czas. Ja norfologie robie co miesiac. A z wedzonym. No ja jem wedliny wędzone. Swojskie.
Ja też jeszcze jienmialam. U mnie obecnie 19+5. Glukoze bez obciazenia tez mialam badana na poczatku ciazy. Moja lekarz mi powiedziala że w okolicach 23-26 tydz będziemy badać z obciążeniem

reklama
Ostatnio jestem tutaj rzadziej, bo zaczęłam odczuwać jak ten czas szybko ucieka. Raczej to już moja ostatnia ciąża, muszę się cieszyć i korzystać jak dzieci są w szkole i w przedszkolu, ukraść trochę czasu dla siebie, bo później wiadomo jak będzie :). Poza tym święta się zbliżają, szukam prezentów i wyposażenia. Uwielbiam świąteczny czas :D.

@delicious nie wiem jak Ty, ale zaczynam się stresować jutrem... :s coś czuje, że to będzie długa noc... :D
Poczytam książkę, zmecze oczy i może szybciej zasnę... także do jutra dziewczyny! :) kolorowych wszystkim mamuśkom i bobaskom :*

@delicious nie wiem jak Ty, ale zaczynam się stresować jutrem... :s coś czuje, że to będzie długa noc... :D
Poczytam książkę, zmecze oczy i może szybciej zasnę... także do jutra dziewczyny! :) kolorowych wszystkim mamuśkom i bobaskom :*
Będzie Dobrze, trzymam kciuki [emoji4]
Ja teraz czytam " Chirurga " Tess Gerritsen, moja miłość do kryminałów nie zanikła w ciąży he he he.
Dobranoc, spokojnej nocy i powodzenia jutro [emoji6]

Ja jestem najczęściej wyluzowana, ale chyba myśli zaczynają krążyć wokół jednego. Dobrze, że czuję wyraźnie ruchy, ale i tak czasami się zastanawiam czy wszystko na pewno jest dobrze... No cóż, jutro się okaże :-D.

reklama
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :)

W temacie ktory sie ostatnio przewijal- alkoholi bezalkoholowych [emoji23][emoji23] jedno białe wino przetestowalam i jest pyszne, jakby ktoras chciala sie skusic to moge przypomniec nazwe. Kupione w makro

Do góry