CoffeS
Fanka BB :)
Niestety ja mam straszne problemy z bólami głowy [emoji853] jest to ból bardzo przypominający migrene - głowa mi wtedy strasznie pulsuje. Potrafi mnie boleć co drugi dzień. Nie ma tygodnia bez bólu głowy.Dziewczyny ogromną prośba o o odesłanie linku lub wskazówek jak znaleźć ten wątek polowkowy:/ ja jeszcze jestem przed badaniem Ale jestem takim laikiem że sama nie mogę bo znaleźć))
I mam jeszcze jedno pytanie czy któreś z Was towarzyszą permanentne bóle głowy... ja od września mam je średnio 4 x w tygodniu czasem jest tak ciężko że mi psychika siada :/// już zakupiłam sobie nawet detektor tetna żeby próbować sprawdzać maleństwo ...trochę to sciema Ale ha wytrwale sprawdzam
Ja dziś się zapisałam na usg połówkowe. Więc 29.11 mam zwykłą wizytę kontrolną u mojej gin a 30.11 połówkowe w Invicie w Gdańsku. Pamiętam że któraś tutaj odradzała bodajże dr Puzio? Dlatego wybrałam dr Brzóskę, bo tych dwoje lekarzy poleciła moja gin jako bardzo dobrych specjalistów od usg. Zobaczymy co z tego wyjdzie.