reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Jezu, ja to zawsze muszę mieć jakieś perypetie. Jutro rano zadzwonię do mojego ginekologa, muszę to z nim skonsultować.

Jestem pewna, ze wszystko bedzie ok, u mojej kolezanki skonczylo sie bez problemow, ale przez dwa tygodnie musiala sie obserwowac i w razie czego zglosic sie na zakazny. Na szczescie nie bylo takiej potrzeby. Wiadomo, ze nie mozemy sie zamknac w domu, ale dobrze jest wiedziec co robic w razie jak sie pojawia jakies problemy.

reklama
Hej :) My jutro 16:30 polowkowe. Coraz bardziej mi ta ciąża daje w kość... Mam jakis syndrom wicia gniazda, non stop chodze i sprzątam i marudzę mężowi, że bałagani. Już się mecze szybko, kregoslup boli od noszenia małego, bylismy tydzien temu na szczepieniu mmr I zle je znosi, stany podgoraczkowe, marudny, wysypka sie pojawiła, przebudza sie w nocy a to niestety dosc mocno daje mi w kość. Oby jutro tylko wszystko było Dobrze! :)
Ja o 16:20 mam połówkowe. [emoji3] razem będziemy maluchy podglądać. [emoji847]

A kiedy poraz pierwszy poznalyscie płeć dziecka? W którym tygodniu? Kurna 16 tydzień i nie znam ....

u mnie 12t4d
moja koleżanka na polowkowych dopiero, termin na luty a wiedziałam szybciej niż ona, nie ma reguły :)

Te normy nawet internisty nie są prawidłowe ani ciążowe ani nieciazowe...

mianowicie?
te normy które miała na wyniku podane ?

My po wizycie, już teraz na 100% chłopak. Choć na początku lekarz mówi: zobaczymy co tam u naszej księżniczki, ja konsternacja, a on: to nie księżniczka, to książę, ma jajka;)
Kawał chłopa 259g, łożysko na tylniej ścianie, wody w porządku:) maluch zdrowy, mega ulga

to było polowkowe? jak tak to zapraszam na wątek polowkowy. i oczywiście gratuluje :)

u mnie 12t4d
moja koleżanka na polowkowych dopiero, termin na luty a wiedziałam szybciej niż ona, nie ma reguły :)

mianowicie?
te normy które miała na wyniku podane ?

to było polowkowe? jak tak to zapraszam na wątek polowkowy. i oczywiście gratuluje :)
Nie kochana nie połówkowe, konsultacja toxoplazmozy i przy okazji USG

reklama
Olciakkk jeśli się martwisz zrób przeciwciała i będzie wiadomo.

Ja w każdej ciąży pracowałam do końca prawie, teraz itak mam dużo lżej bo głównie im leki rozdaje a rundki robie 2 zamiast 5 wiec spoko.

Ja połówkowe mam w poniedziałek i doczekać się nie mogę. Co do ruchów to trochę się martwię bo za bardzo nie czuje tylko czasem, w poprzednich ciążach czułam wczesniej. Tyle ze nie zapytałam gdzie mam łożysko...

Do góry