reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja właśnie czekam w kolejce na wizytę [emoji4] i też chce zobaczyć siusiaka [emoji16] co do nocy to fakt najbardziej irytujące teksty pod koniec ciąży to te kiedy wszyscy Ci mówią "wyśpij sie na zapas bla bla bla" a weź się człowieku wyspij jak sikasz co 5 minut i miejsce w lozku sobie znaleźć ciężko [emoji21]
To jest trening przed tym co nas czeka z niemowlakiem ;) i potwierdzam że z minimalną ilością snu można dobrze funkcjonować ;)
Jak rodzilam syna to nie spałam ponad 24 godz ;) poród był krótki ale zaczął się akurat jak szłam spać a potem emocje nie pozwoliły na sen :)

reklama
Ja już też po wizycie i wszystko ok z niunią :) Mnie się jakaś infekcja przyplątała, ale mam przepisane leki i powinno przejść. Lekarz mówił, że w ciąży bardzo łatwo o infekcje niestety.
Gratuluję wizyt i trzymam kciuki za pozostałe! Ja już codziennie czuje stukanie w brzuszku :D Także działa to mega uspokajajaco, bo wiem że Mały szaleje i dobrze się bawi :) gdyby nie to byłam gotowa kupić detektor żeby co parę dni posłuchać co się dzieje :) miłego dnia wszystkim, im gorsza pogoda tym więcej mam energii także dziś poszleje w kuchni :)
Który u Ciebie tc ? :D Ja też już chciałabym coś poczuć :D

To jest trening przed tym co nas czeka z niemowlakiem ;) i potwierdzam że z minimalną ilością snu można dobrze funkcjonować ;)
Jak rodzilam syna to nie spałam ponad 24 godz ;) poród był krótki ale zaczął się akurat jak szłam spać a potem emocje nie pozwoliły na sen :)
U mnie jeszcze gorzej bo dzidzia ułożona jest teraz centralnie nóżkami w dół i serwuje mi kopniaczki w pęcherz także w nocy nawet po 5 razy wstaję ;)

U nas też szaro buro i ponuro. Ciągle pada.
Ja się gorzej czuję jak nic nie robię.
Wtedy mnie wszystko boli :D Dzisiaj energiczny dzień. Chyba we wszystkie gry graliśmy, puzzle układaliśmy, bawiliśmy się w starego niedźwiedzia, tańczyliśmy, wysprzątałam całą chatę i czuję się świetnie :p
Ruchy czuję już dosadnie i często ;)
Ja mojej córci zawsze sama robię kalendarz adwentowy. W tym roku już jest gotowy. Zawsze najfajniejsze jest to oczekiwanie.....i radość nawet z małej pierdółki. Mam ogromna skarpetę Mikołaja i tam zawsze czekają prezenty adwentowe :-) :) Mojemu mężowi w zeszłym roku kupiłam 24 małe buteleczki z alkoholem. Zapakowlam w swiateczne woreczki i on również przy losowaniu czuł podobna radość jak córcia :-D tylko, że córcia losowali prezencik rano a mąż wieczorem :-D
no wiesz, tak Męża rozpijać :D

Jak jak rodziłam syna to z 3 doby nie spałam. Czułam się jak zombie. Coś robiłam, ale jak we śnie. Masakra.

Na szczęście moje dzieci są łaskawe co do spania. Syn miał 2 miesiące i spał od 19:00 do 7:00. Córka zaczęła przesypiać noce jak miała 9 miesięcy :) Oby trzecie było łaskawe :)

@delicious co tak ostatnio milczysz?

No i dziś ja zaszalałam w biedronce te 2packi po 6zl wyszły a to body za 4,50zl
20181029_141824.jpg

Załączniki

• 20181029_141824.jpg
    20181029_141824.jpg
    91,5 KB · Wyświetleń: 311
Dziewczyny witam sie, jestem czerwcową mamą 2018.
Przepraszam, że tak z buta do Was wskakuje [emoji849]... i spamuje....ale mam nieużywany monitor oddechu baby sense 7...
Mój mąż przerażony po tym jak poczytał o sids, zakupił...
Nie zamontował, i tak leży w szafie nieużywany,...
Kosztował dużo i chce go sprzedać, dogadamy się z ceną.
Na gwarancji, kupiony w kwietniu tego roku.
Wybaczcie, że wyjeżdżam Wam na forum ale ogłaszam sie gdzie tylko sie da bo nie mam z tym monitorem co zrobić .. Moze któraś by chciała a nie ma kasy na nowy? A używany wiadomo, taki sprzęt strach kupować.
Bardzo sie polecam, gdyby coś- priv.
Już nie nagabuje, życzę Wam kobitki udanych porodów [emoji173]
Pozdrawiam cieplutko:)
Screenshot_20181029-141456_Facebook.jpg
Screenshot_20181029-141451_Facebook.jpg
Screenshot_20181029-141500_Facebook.jpg
Screenshot_20181029-141503_Facebook.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181029-141456_Facebook.jpg
    Screenshot_20181029-141456_Facebook.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 294
  • Screenshot_20181029-141451_Facebook.jpg
    Screenshot_20181029-141451_Facebook.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 295
  • Screenshot_20181029-141500_Facebook.jpg
    Screenshot_20181029-141500_Facebook.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 296
  • Screenshot_20181029-141503_Facebook.jpg
    Screenshot_20181029-141503_Facebook.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 293
No i dziś ja zaszalałam w biedronce te 2packi po 6zl wyszły a to body za 4,50zl Zobacz załącznik 911791
Jejku jakie ładne, też bym już kupiła. Ale nie znam płci, mój lekarz mówi dopiero gdy jest pewny na 100 % najczęściej na połówkowym.
Powiem wam że czuje już się lepiej, wyspałam się w końcu, zasnęłam po 9, a wstałam około 13 [emoji33][emoji33][emoji33] Ale czuje się lepiej, a to najważniejsze. Jadę zaraz na cmentarz do mojej misi. Jutro moje przyjaciółki wyciągają mnie do kina. Chyba mam ochotę iść, ale zależy jak będę się czuć, chociaż jutro ma być u nas cieplej więc może nie będzie źle, bo dziś to 8 stopni, ale chyba i tak wyjdę na jakiś spacer... krótki bo krótki Ale zawsze.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie [emoji8] ogromnie się cieszę, że was znalazłam i postanowiłam napisać [emoji6]

reklama
Do góry